چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 0:24 قبل از ظهر

سامسونگ و الجی در فکر انتقال خطوط تولید به آمریکا

سامسونگ و الجی در فکر انتقال خطوط تولید به آمریکا

شرکت‌های سامسونگ و الجی در حال بررسی انتقال کارخانه‌های خود از مکزیک به ایالات متحده هستند تا به سیاست‌های حمایت‌گرایانه دونالد ترامپ در دوره دوم ریاست‌جمهوری او پاسخ دهند.

به گزارش ماتریکس، اعمال تعرفه 25درصدی بر محصولات مکزیک و کانادا، شرکت‌های کره‌ای سامسونگ و الجی که در این کشورها کارخانه دارند را نگران کرده است.

تعرفه‌هایی که از 0 درصد به 25 درصد افزایش می‌یابند، مزایای تولید محلی مانند هزینه‌های کمتر نیروی کار و لجستیک که شرکت‌های کره‌ای سال‌ها از آن بهره می‌بردند را تهدید می‌کند.

در واکنش به سیاست‌های جدید ترامپ، شرکت‌های سامسونگ الکترونیکس و الجی در حال بررسی انتقال تولید لوازم خانگی خود از مکزیک به ایالات متحده هستند.

سامسونگ در حال بررسی برنامه‌هایی برای انتقال بخشی از تولید خشک‌کن‌های خود از کارخانه‌اش در کرتاروی مکزیک، به کارخانه لوازم خانگی خود در نیوبری کارولینای جنوبی است.

در حال حاضر، سامسونگ یخچال‌ها، ماشین‌های لباسشویی و خشک‌کن‌ها را در کرتارو برای فروش در آمریکای لاتین و ایالات متحده آماده می‌سازد و تلویزیون‌ها را در شهر تیخوانای مکزیک که در جنوب سن‌دیگوی کالیفرنیا واقع شده است، تولید می‌کند.

سامسونگ به طور جدی در حال بررسی انتقال تولید خشک‌کن‌های خود از مکزیک به ایالات متحده است.

شرکت لوازم خانگی الجی الکترونیکس نیز در حال بررسی انتقال تولید یخچال‌ها و تلویزیون‌های خود از مکزیک به کارخانه خود در کلارکسویل تنسی است که در حال حاضر ماشین‌های لباسشویی و خشک‌کن‌ها را تولید می‌کند.

الجی زمینی را در نزدیکی کارخانه کلارکسویل خود خریداری کرده که به اندازه کافی بزرگ است تا بتوان چهار کارخانه دیگر در آن ساخت.

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *