سه شنبه , 9 دی 1404 - 11:51 قبل از ظهر

مطالبه حل مسائل بین‌المللی و رفع تنش‌ها و تحریم‌ها

مطالبه حل مسائل بین‌المللی و رفع تنش‌ها و تحریم‌ها

یادداست سید مرتضی میری، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران:

اتاق بازرگانی قدیمی‌ترین نهاد مدنی ایران است که در طی ۱۴۰سال حیات خود منشأ اثرات فراوان بوده؛ عمری طولانی که طی آن فراز و نشیب فراوانی تجربه شده است. امروز اما اگر نه حساس‌ترین اما یکی از ادوار بسیار حسّاس خانه بخش خصوصی است.

به عنوان منتخب دوره دهم اتاق تهران عمیقاً بر این باورم که میزان مشارکت اعضای اتاق در انتخابات اسفندماه حامل پیام مهمی است که باید به آن توجه کرد. مسیری که اتاق بازرگانی تهران در هشت سال گذشته پیموده، با وجود نقدهای وارد به آن نوگرایانه، ساختارمند و کاملاً قابل دفاع بوده است که بررسی آن مجال جداگانه‌ای ‌می‌طلبد اما واقعیت امروز متغیر‌های فضای کسب‌وکار در ایران ایجاب ‌می‌کند که به برخی از جنبه‌ها توجه بیشتری معطوف شود.

یکی از این وجوه تقویت و توسعه ارتباط با اعضاست که از دو طریق ممکن خواهد بود. اوّل، تسهیل دسترسی و ارتباط فعالان اقتصادی استان با اعضای هیات نمایندگان، هیات رئیسه کمیسیون‌ها و هیات رئیسه اتاق و دوم، توجه به کانون‌های اقتصادی استان از جمله شهرک‌های صنعتی، گمرکات، بازار و … از طریق ایجاد دفاتر نمایندگی یا حضور و تعامل مستمر.

مهمترین وظیفه اتاق‌های تهران و ایران «مطالبه حل اساسی مسائل دیپلماتیک و بازگشت به عرصه سیاسی و اقتصادی جهانی» است. حقیقت این است که با تداوم روند فعلی و قطع ارتباط کشور با شبکه تجاری، مالی و بانکی جهانی، حذف ایران از مناسبات اقتصاد بین‌الملل قریب‌الوقوع خواهد بود. این موضوع خطری است که تبعات آن تنها به حوزه تجارت محدود نخواهد بود بلکه تولید و در نتیجه اشتغال را از میان خواهد برد و این مسئله تبعات جدی امنیتی و اجتماعی بدنبال خواهد داشت. در نتیجه مهمترین وظیفه اتاق بازرگانی و همچنین سازمان توسعه تجارت مطالبه حل مسائل بین‌المللی و رفع تنش‌ها و تحریم‌ها خواهد بود.

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *