ابهری: سرمایه در گردش از چالشهای پیشروی تولیدکنندگان است.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه ارز و سرمایه در گردش از جمله چالشهای پیشروی تولیدکنندگان و صنعتگران است، تأکید کرد: بحث قیمتگذاری را هم باید به این فهرست اضافه کنیم که بیشتر فعالان اقتصادی و صنعتگران حوزه لوازم خانگی با این مشکل مواجه هستند.
به گزارش شبکه لوازم خانگی، عباس ابهری با اشاره به فضای حاکم بر فعالیت صنعتگران و تولیدکنندگان تصریح کرد: اوضاع خوبی برای تولیدکننده و صنعتگر در فضای اقتصادی کشور حاکم نیست و فعالان حوزه صنعت با انواع و اقسام مشکلات از تهیه مواد اولیه گرفته تا بازار فروش مواجه هستند.
ابهری تأمین منابع مالی را چالشی بزرگ مقابل صنعتگران و تولیدکنندگان در مسیر ادامه حیات در چرخه تولید و اقتصاد کشور برشمرد و تصریح کرد: این چالش در ماههای آینده ظهور و بروز بیشتری خواهد داشت. از طرفی شاهد گشایشهای قطرهچکانی هستیم، ولی این حمایتهای محدود مشکل صنعت را حل نمیکند. با این شرایط شیب تولید در آینده نزولی خواهد شد و این خبر خوبی برای صنعت نیست.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی، حمایتهای محدود از صنعتگران و ظهور چالشها در مسیر فعالیت فعالان حوزه صنعت را بستر تأثیرگذاری بیشتر پدیدههای سمی و ویروسهای کشنده برای اقتصاد کشور از جمله مافیای واردات و قاچاق کالا برشمرد و گفت: این عوامل قطعاً آسیب جدیتری به بدنه صنعت کشور وارد خواهد کرد.
ابهری به تحریمهای ظالمانه و مشکل در مدیریت منابع ارزی به عنوان گذرگاههای چالشآفرین در مسیر حیات صنعتگران و تولیدکنندگان در اقتصاد کشور و چرخه تولید اشاره کرد و افزود: نباید نسبت به این موضوعات انقباضی برخورد شود و ادامه این رویه مشکلات را افزایش خواهد داد.
مشاور عالی شرکت بلانتون با اشاره به سیاست جدید واردات خودروهای کارکرده به کشور اضافه کرد: این سیاست بازار جدیدی برای سرمایه در گردش ایجاد میکند.
ابهری با تأکید بر اینکه سیاست جدید واردات خودروهای کارکرده به کشور هزاران مدل مسائل جانبی را هم با خود به همراه دارد، تصریح کرد: شاید نتوان این مسائل را در آینده حل وفصل کرد. بازار خودرو نیازمند خط جدیدی برای جذب سرمایههاست، باید مدیریت سرمایه را هم روی این خط اصلاح کرد.
وی با تأکید بر اینکه واردات خودروهای صفر کیلومتر التهاب بازار خودرو در کشور را کاهش میدهد، تصریح کرد: این روند شیب قیمتها را در صنعت خودرو نیز نزولی خواهد کرد، ولی واردات خودروهای کارکرده تنها تغییر قیمتی قطعی ایجاد میکند و در عوض عوارض جبرانناپذیری دارد. تعویض قطعات و ماندگاری در انبارها از جمله محورهای آسیبزای این سیاست برای اقتصاد کشور است./روزنامه جوان