چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 8:33 قبل از ظهر

اجتهادی عنوان كرد: قاچاق گسترده لوازم خانگی از طریق کوله بری

اجتهادی عنوان كرد: قاچاق گسترده لوازم خانگی از طریق کوله بری

مدیرکل نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه به اسم حمایت از کوله بر، زمینه قاچاق فراهم شده، گفت: در شرایطی که برخی شرکت‌های خارجی در کشورمان حضور ندارند اما درصد زیادی از لوازم‌خانگی به شکل قاچاق وارد کشور می‌شود.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، عبدالمجید اجتهادی اظهار داشت: سازمان تعزیرات حکومتی به‌عنوان یکی از دستگاه‌های اصلی و مرجع رسیدگی کننده در قانون مبارزه با قاچاق در کنار قوه قضائیه و دادگاه انقلاب تکالیف و وظایفی را بر عهده دارد.

وی صدور حکم قطعی، اجرای احکام و بحث پیشگیری از قاچاق را از جمله وظایف این سازمان برشمرد و افزود: مبارزه با قاچاق مقدمات طولانی و فراوانی دارد اما دستگاه‌های رسیدگی‌کننده اعم از قوه قضائیه و سازمان تعزیرات تقریباً در حلقه آخر قرار می‌گیرند.

مدیرکل نظارت بر امور قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: قانون‌گذار در ماده45 قانون مبارزه با قاچاق، مقرر کرده که دادسرا و شعب تعزیرات و دادگاه‌های انقلاب و تجدیدنظر باید ظرف یک ماه به پرونده‌های این موضوع رسیدگی و رأی قطعی صادر کنند وگرنه تخلف انتظامی محسوب می‌شود.

اجتهادی متذکر شد: قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در عین اینکه در ظاهر با عنوان مبارزه با قاچاق و قاچاقچی نام‌گذاری شده اما در موضوع پیشگیری مباحث زیادی را مطرح کرده و مبارزه فیزیکی را راهکار قطعی و بی‌ضرر نمی‌داند و ازاین‌رو مبارزه نرم‌افزاری مانند راه‌اندازی سامانه‌ها را پیشنهاد داده است.

وی با بیان اینکه ستاد مبارزه با قاچاق اختیارات وسیعی دارد گفت: با وجود اختیارات وسیع این ستاد اما از ده سال گذشته تا به الان نماینده ویژه رئیس‌جمهور را در این ستاد نداشتیم.

اجتهادی با اشاره به اینکه شیوع بیماری کرونا ارائه آموزش‌های لازم به ضابطان کالاهای قاچاق را نیز تحت‌الشعاع قرار داده است، افزود: تا زمانی که سامانه‌ها و نرم‌افزارهای موردنیاز برای مبارزه با قاچاق با یکدیگر لینک نشوند نمی‌توان کار را با درصد موفقیت بالایی انجام داد.

وی با بیان اینکه به اسم حمایت از کوله بر، زمینه قاچاق فراهم شده عنوان کرد: در شرایطی که برخی شرکت‌های خارجی در کشورمان حضور ندارند و واردات برخی گروه‌های کالایی هم ممنوع اعلام شده اما درصد زیادی از لوازم خانگی آن‌ها به شکل قاچاق وارد کشورمان می‌شود./رادیوگفتگو

 

 

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *