سه شنبه , 9 دی 1404 - 0:06 قبل از ظهر

اعتراض کسبه لوازم خانگی یاسوج به نحوه اخذ مالیات/کمترین فروش و سود بیشترین مالیات

اعتراض کسبه لوازم خانگی یاسوج به نحوه اخذ مالیات/کمترین فروش و سود بیشترین مالیات

نشست هم اندیشی بازار لوازم خانگی و امورمالیاتی با حضور کارشناس این اداره و با حضور جمعی از کسبه این صنف با محوریت اتحادیه لوازم خانگی شهرستان بویراحمد تشکیل شد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، رفیعی کارشناس اداره امور مالیاتی با تاکید بر اینکه میبایست در هر صنفی دانش داشته باشیم تا بتوانیم از حق خود دفاع کنیم اظهار داشت: با شرکت‌ها چالش کمتر هست چون اطلاعات مستند دارند و راحتتر میپذیرند عمده چالش مالیات با وکسبه است شاید اطلاعات کم باشد سیر تحولات زیاد است و انتظاری از بازاریان نیست که از همه موارد اطلاعات داشته باشند.

رفیعی در خصوص نحوه محاسبه مالیات، بررسی ماده ۱۰۰ و رابطه کارکرد پوز با میزان مالیات نکاتی را تشریح کرد.

در ادامه این جلسه برخی از کسبه لوازم خانگی یاسوج مشکلات درامدی و نحوه اخذ مالیات توسط امورمالیاتی را مطرح کردند.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی شهرستان بویراحمد در این نشست ضمن اعتراض به برخی از مواد تبصره صد ابراز داشت: با توجه به قیمت بالای هر محصول لوازم خانگی و درصد سود بسیار پایین کسبه از این کالاها پیش بینی مبلغ ۴میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان برای استفاده صنف لوازم خانگی از تبصره صد غیر کارشناسی است.

مهرداد الهی ادامه داد: با توجه به عرضه چند برابری عرضه کالای خانگی و فرش درشهر یاسوج نسبت به تقاضا و وجود رقابت شدید تعیین ضرایب مالیاتی پیش بینی شده توسط امور مالیاتی غیرعادلانه و ظالمانه است.

الهی با تاکید براینکه حداکثر حاشیه سود واحد‌های صنفی لوازم خانگی بیش از ۳درصد نیست خاطرنشان کرد: بسیاری از تراکنش‌های وصولی مربوط به وام‌های دریافتی مشتریان بوده و مبالغ دریافتی بدون اینکه فروش و سودی عاید فروشنده شود عودت داده شده ولی مالیات بر این تراکنشها اعمال میگردد.

وی به مشکلات عدیده بازار لوازم خانگی و فرش ماشینی اشاره کرد و ضمن تقاضای همکاری مسئولین و دستگاههای متولی جهت حل معضلات موجود یاداور شد: یکی از مهمترین ایرادات بحث جلوگیری از واردات لوازم خانگی است که باعث افزایش بی‌رویه قیمت لوازم خانگی از سوی تولیدکنندگان گردیده است.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی یاسوج تصریح کرد: افزایش ۱۰ الی ۳۰درصدی طی ۴ماه گذشته نتیجه انحصار بازار لوازم خانگی و پیامد آن علیرغم افزایش بی‌رویه قیمت هیچگونه تغییری در کیفیت کالای خانگی برقی که ۹۰درصد مونتاژ هستند مشاهده نشده است.

وی اضافه کرد: علیرغم نزدیکی یاسوج به مرزهای غربی و دریایی کمترین میزان کالای قاچاق خارجی در فروشگاهها به چشم میخورد ولی متاسفانه در اکثر شهرهای کشور و حتی در سایتهای معروف و معتبر به راحتی اجناس قاچاق به فروش می‌رسد و هیچگونه نظارتی اعمال نمی‌گردد.

الهی ضمن گلایه از دستگاههای نظارتی گفت: متاسفانه نهادهای نظارتی فقط روی بازار تمرکز کرده‌اند و هیچگونه نظارتی بر واحد‌های تولیدی و افزایش قیمت آنها ندارند، در صورتیکه بازار قبل از هرکسی نسبت به گرانی متضرر میشود.

الهی افزود: از دیگر موارد انتقادی خدمات پس از فروش بسیار ضعیف اکثر شرکتها و عدم پاسخگویی آنان به مصرف کننده است.

وی در پایان از مردم خواست با توجه به سیل عظیم شکایات از فروشگاه‌های مجازی و نمایشگاههای فصلی از فروشگاه‌های دارای پروانه کسب معتبر اقدام به خرید نمایند./فصلی‌نو

 

 

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *