سه شنبه , 9 دی 1404 - 3:09 قبل از ظهر

اعتراض یک شهروند به پژمان جمشیدی و شهر لوازم خانگی

اعتراض یک شهروند به پژمان جمشیدی و شهر لوازم خانگی

به گزارش شبکه لوازم خانگی، خانم صانعی گفت: «در اواخر تیرماه سال جاری و تحت تاثیر تبلیغات پرحجم پژمان جمشیدی، برای خرید یک دستگاه تلویزیون و یک دستگاه کولر گازی به فروشگاه شهر لوازم خانگی مراجعه کردم و طبیعی بود که به دلیل محدودیت بودجه‌ام، به خرید اقساطی تمایل داشتم.»

این شهروند شاکی گفت: «این یک گران‌فروشی و کلاه‌برداری آشکار است. قشر متوسط و ضعیف کشور به این امید که سود اقساط در شهر لوازم خانگی متعارف و حتی کمتر از فروشگاه‌های مشابه است، به آن مراجعه می‌کنند و اغلب به دلیل اعتماد یا بی‌اطلاعی، اعداد و ارقام را محاسبه نمی‌کنند و در نتیجه این‌چنین نقره داغ ‌می‌شوند.»

م.صانعی افزود: «نکته بسیار ناراحت‌کننده دیگر این است که هنرپیشه محبوبی مانند آقای جمشیدی، بی‌حساب و کتاب نسبت به تبلیغ گسترده امثال این مجموعه اقدام می‌کنند و این‌گونه به هم‌وطن خود که فریب این تبلیغات را می‌خورد، خیانت میکنند.»/انصاف‌نیوز

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *