با حضور معاون وزیر صمت اولین خط تولید پنل(نمایشگر) تلویزیون در ایران به بهرهبرداری رسید.
آئین بهرهبرداری از خطوط تولید و طرحهای جدید بزرگ ترین مجتمع تولیدکننده لوازم خانگی ایران با حضور معاون امور صنایع وزارت صمت و مدیرکل صنایع فلزی و لوازم خانگی این وزارتخانه برگزار شد.
به گزارش شبکه لوازم خانگی و به نقل از مرکز ارتباطات گروه انتخاب الکترونیک، اولین خط تولید پنل (نمایشگر) تلویزیون با سرمایهگذاری بیش از دو میلیون یورو و اشتغالزایی مستقیم برای بیش از 200نفر از سوی گروه توسعه سرمایهگذاری انتخاب به بهرهبرداری رسید و استفاده از ظرفیت تولید بینظیر این خط تکنولوژیک در جریان ساخت و تولید تلویزیونهای ایرانی، عمق ساخت داخل را به بیش از 48درصد میرساند.
ظرفیت تولید پنل به صورت سالانه در این خط که تنها مجموعه تولید پنل (نمایشگر) در ایران است، بیش از 800هزار قطعه پیشبینی شده و تکنولوژی راهاندازی تجهیزات مکانیکی و الکتریکی خط تولید پنل با هدف بومیسازی و ایجاد دانش فنی در راهاندازی سنسورها، موتورها، ایرجتها، و… و انجام اتوماسیون کامل تولید پنل در این خط مهم بهکارگیری شده است.
مهدی صادقی نیارکی، معاون امور صنایع وزارت صمت در حاشیه این مراسم، اظهار کرد: پروژه نهضت ساخت داخل از سال۹۷ در وزارت صمت آغاز و در نیمه دوم سال۹۸ نیز بحث خوداتکایی در تولیدات صنعتی به عنوان دستور کار این وزارتخانه تعریف شد که در آن مقطع همرسانی بین نیازمندی ها و توانمندیها بود.
وی افزود: براساس برنامه ریزی و هدفگذاری وزارت صمت، مقرر شد تا ظرف ۳سال، ۱۰میلیارد دلار از واردات به ساخت داخل تبدیل شود.
معاون وزیر صنعت تصریح کرد: پروژه دیگری که در این بخش به آن پرداخته شد، بحث بومی سازی قطعات، تجهیزات و ملزوماتی بود که ظرفیت تولید آن وجود نداشت که همانطور که امروز شاهد بودیم، داخلی سازی تولید پنلهای تلویزیون در این مجموعه آغاز شد و به نظر من مهمترین اتفاق در این خصوص، حذف وابستگی به برندهای خارجی است.
صادقی نیارکی اضافه کرد: شرکتهای داخلی میتوانند با تکیه بر توان داخل و طراحی پلتفرم بومی همگام با تکنولوژی روز دنیا، اتفاقات مبارکی را رقم بزنند. همانطور که امروز شاهد بودیم، پلتفرمهای بومی براساس ذائقه و سلیقه مشتریان امکان طراحی و مهندسی را دارند که این روند اقدامی ارزشمند و پیشبرنده در زمینه لجستیک، کاهش ارزبری و عدم وابستگی است.
وی در پایان درباره اینکه تا چه میزان هدف گذاری این وزارتخانه در زمینه تبدیل واردات به تولید داخل محقق شد، توضیح داد: در سال98 بیش از یک میلیارد و 200میلیون دلار در قالب تفاهمنامههای ساخت داخل و در سال۹۹ نیز بیش از 2میلیون و 500میلیون یورو محقق شد و با تکیه بر توان داخل گامی در جهت تقویت تولیدات داخلی و کاهش وابستگی به خارج برداشته شد.
قابل ذکر است در این مراسم و طی بازدید یک روزه معاون امور صنایع وزارت صمت از خطوط تولید لوازم خانگی بزرگترین مجتمع تولیدکننده این محصولات در ایران از خط تولید محصولات کولر گازی که با سرمایهگذاری بیش از چهار میلیون دلاری گروه توسعه سرمایهگذاری انتخاب و اشتغالزایی مستقیم برای بیش از 300نفر راهاندازی شده بود، رونمایی شد.