چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 7:33 قبل از ظهر

برادران: رشد هزینه‌های تولید لوازم خانگی را جبران میکنیم.

برادران: رشد هزینه‌های تولید لوازم خانگی را جبران میکنیم.

معاون وزیر صمت گفت: باتوجه به شرایط بازار و افزایش هزینه‌ها، در حال بررسی راهکارهای جبرانی هستیم تا بتوانیم از تولید انبوه لوازم خانگی حمایت کنیم.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، محمدمهدی برادران با بیان اینکه رویکرد دولت در صنعت لوازم خانگی، رویکرد تولید انبوده و دادن پاسخ مناسب به نیاز داخل است، اظهار کرد: باتوجه به شرایط بازار و افزایش برخی از هزینه‌ها که مورد توجه تولیدکنندگان است، جلساتی را برگزار کردیم و در حال بررسی راهکارهای جبرانی هستیم تا بتوانیم از تولید انبوه لوازم خانگی حمایت کنیم.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت افزود: تلاش این است که تمام ظرفیت‌های موجود را برای ارائه راهکارهای جبرانی در نظر بگیریم؛ البته شاید این مساله مقداری زمانبر باشد.

وی در مورد میزان تولید لوازم خانگی، گفت: سال گذشته شاهد افزایش بیش از یک میلیون دستگاهی لوازم خانگی بودیم و تولید از ۱۵میلیون دستگاه به ۱۶.۵میلیون دستگاه رسید که خود یک رکورد محسوب می‌شود.

برادران افزود: همچنین سال گذشته ارزبری صنعت لوازم خانگی ۴۰درصد کاهش یافت و از یک و نیم میلیارد دلار به ۹۰۰میلیون دلار رسید که نشان میدهد برنامه‌ها در حوزه عمق ساخت داخل به خوبی جلو میرود./مهر

 

 

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *