برادران عنوان کرد: پس از محدودیت واردات، بازار داخلی رقابتی شد/طرح کاهش قیمیت تلویزیون در آستانه جام جهانی
معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اشاره به اینکه از زمان ایجاد محدودیت در واردات لوازم خانگی، در حوزه لوازم خانگی کوچک ٣۴درصد رشد صادرات داشته ایم، گفت: تولیدکنندگان تلویزیون طرح مشترکی را برای کاهش ۵درصدی قیمت تلویزیون در ماه منتهی به جام جهانی دنبال میکنند.
به گزارش شبکه لوازم خانگی، محمدمهدی برادران پس از پایان بازدید از سه واحد تولید لوازم خانگی در استان قزوین اظهار کرد: طی یک سال گذشته شاهد رقم خوردن تحولی بنیادین در صنعت لوازم خانگی کشور بودیم و در برخی کالاها که نیاز بازار بوده و تولید به میزان کافی در کشور وجود نداشت، خطوط تولید جدید راه اندازی شد.
وی افزود: راه اندازی خطوط تولید به ما کمک میکند پاسخگوی نیازهای داخلی باشیم و امروز شرکت های داخلی به خوبی توانستهاند نیازها را تامین کنند.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت ادامه داد: با توجه به دغدغهها و ضرورت شکلگیری رقابت در بازار تولید داخلی، از زمان ایجاد محدودیت در واردات لوازم خانگی، در حوزه لوازم خانگی کوچک ٣۴درصد رشد صادرات داشتهایم و رشد تولید تلویزیون در دسته لوازم صوتی و تصویری در کشور قابل توجه بوده است.
برادران بیان کرد: مجموعه این اقدامات توانسته بازار را رقابتی کند تا حدی که میبینیم در جشنوارههای داخلی رقابت تنگاتنگ و قابل توجهی بین تولیدکنندگان شکل گرفته و در هدفگذاریهای کلان نیز شاخصه رقابتی بودن بازار به طور جدی مورد توجه بوده است.
وی اعلام کرد: فائق آمدن بر قاچاق کالا هم برای ما و هم تولیدکنندگان اهمیت دارد لذا تولید بالا و با کیفیت و اشباع بازار تا حد قابل توجهی توانسته توجهات را به کالای ایرانی جذب کند.
معاون وزارت صمت یاد آور شد: هماکنون که در آستانه جام جهانی فوتبال هستیم، مجموعه تولیدکنندگان تلویزیون در کشور طرح مشترکی را دنبال میکنند که کاهش ۵درصدی قیمت تلویزیون در ماه منتهی به جام جهانی را داشته باشند.
وی اضافه کرد: کیفیت و خدمات پس از فروش و رضایت خرید از دیگر موضوعات قابل توجه برای ما در زمینه تولید لوازم خانگی است و البته تولیدکنندگان موظف هستند میزان رضایت مشتری را به ما گزارش کنند و ما این موضوع را رصد میکنیم.
برادران ادامه داد: با کمک انجمن لوازم خانگی آیین نامه کیفیت را ارتقا دادیم و ۱۸ماهی که برای ضمانت لوازم خانگی الزامی بود، از سوی برخی مجموعهها تا ۲۴ماه افزایش یافته است.
برادران عنوان کرد: در حوزه ارتقاء کیفیت هم رقابت شکل گرفته و همین امر موجب بالا بردن کیفیت خدمات، بالا رفتن ضمانت خدمات پس از فروش و در نهایت افزایش رضایت مشتری شده است.
وی اضافه کرد: امیدواریم مجموعه سیاستهایی که با کمک تولیدکنندگان اجرایی شده مورد عنایت مردم در مصرف تولیدات داخلی قرار گیرد و بتوانیم در حوزه اشتغالزایی نیز اثر گذار باشیم. افزایش کیفیت قطعات تولیدی در داخل و رقابت آن با کیفیت جهانی موضوع ارزشمندی است که کاهش ارز بری را نیز در پی داشته است.
برادران در پایان گفت: با مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر کاهش تعرفه قطعات، امیدواریم بازار رقابتیتر شود و قطعا محصولات بهتری تولید خواهد شد و هرچه کیفیت تولید افزایش یابد بازار خرید مردم گرمتر و بستر صادرات نیز فراهم خواهد شد.