سه شنبه , 10 تیر 1404 - 10:35 بعد از ظهر

تصویب واگذاری زمین به برند معروف لوازم خانگی!

تصویب واگذاری زمین به برند معروف لوازم خانگی!

واگذاری زمین به سرمایه گذار خارجی جهت احداث کارخانه تولید لوازم خانگی سنگین در سنندج مصوب شد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، در دومین جلسه شورای برنامه ریزی کردستان با رای اعضای حاضر، با ۱۷رای مثبت از ۱۷رای ماخوذه واگذاری زمین به سرمایه‌گذار خارجی جهت احداث کارخانه تولید لوازم خانگی سنگین در سنندج مصوب شد.

مدیرکل صمت کردستان در این خصوص گفت: سرمایه‌گذاری از اقلیم کردستان عراق درخواست احداث واحد تولید لوازم خانگی سنگین در سنندج را داشته که باید برای واگذاری زمین به وی، برابر قانون در شورای برنامه‌ریزی مصوبه‌ای را صادر کرد.

بختیار خلیقی افزود: این واحد تولیدی در زمینه تولید ماشین لباسشویی و ظرفشویی فعالیت کرده و یکی از معتبرترین برند‌های منطقه است که زمینه صادرات محصولات این برند به کشور‌های حاشیه خلیج فارس نیز فراهم است.

وی اظهار کرد: برای ایجاد این واحد تولیدی ۴هزار میلیارد ریال قرار است سرمایه گذاری صورت گیرد و در صورت راه اندازی برای ۵۰۰نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: این سرمایه‌گذار برای احداث واحد تولیدی خود تنها نیاز به تامین زمین داشته و تسهیلات بانکی نیز نیاز ندارد.

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *