تقویم شبکه/وقایع ثبت شدهی لوازم خانگی ایران
امروز یکشنبه 2مرداد 1401 برابر با 24جولای 2022 و ۲۴ذیالحجه ۱۴۴۳
2مرداد 1400(یکسال پیش در چنین روزی):
رضا الماسی از مدیران شرکت سامیار صنعت زاگرس درگذشت.
برند جانتک همزمان با آغاز کمپین بزرگ تبلیغاتی این برند از ۲۰محصول جدید رونمایی و این محصولات را به بازار عرضه کرد.
امینی مدیر سازماندهی مشاغل گروه انتخاب الکترونیک گفت: با دنبال کردن سیاست ارتقاء ضربتی کیفیت لوازم خانگی ایرانی در یکسال ۴۰۰درصد اشتغال در این صنعت افزایش یافت.
2مرداد 1399(دوسال پیش در چنین روزی):
مدیر ارشد بازاریابی گروه پاکشوما گفت: مدل جدید ماشین ظرفشویی پاکشوما با نام سری ژوزفین و با شعار همه ظرف حریف و با تاکید بر کم مصرف بودن این محصول، عرضه شده است.
عظیم شاهی رئیس اتحادیه لوازم خانگی اردبیل گفت: ثبات در قیمتها نیست و این موضوع برای جامعه دردسر ساز است.
2مرداد 1398(سه سال پیش در چنین روزی):
رزقیانمقدم رئیس اتحادیه لوازم خانگی مشهد گفت: با وجود گرمای بیش از حد هوا اما مردم مشهد از خرید کولرهای آبی و کاری استقبال نکردند و این کالاها روی دست فروشندگان ماند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: بخش تولید لوازم خانگی در اوج کاری خود در طول این ۴۰سال قرار دارد و تنها کمبود نقدینگی مشکل این بخش است.
وزیر ارتباطات گفت: بازار خرید و فروش شماره پاسپورت برای دور زدن رجیستری داغ شده است.
نمایشگاه مبلمان در شهر رشت آغاز به کار کرد.