چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 1:04 قبل از ظهر

تقویم شبکه/وقایع ثبت شده‌ی لوازم خانگی ایران

تقویم شبکه/وقایع ثبت شده‌ی لوازم خانگی ایران

امروز دوشنبه 1مرداد 1403 برابر با 22جولای 2024 و ۱۶محرم ۱۴۴۶

1مرداد 1402(یکسال پیش در چنین روزی):
هیأت مدیره و اعضای انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی با معاون اول رئیس جمهور دیدار کردند.

انتخابات اتحادیه تعمیرکاران لوازم خانگی کرج برگزار شد.

حسینی‌کیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: تولیدکنندگان لوازم خانگی با تولید رقابت‌پذیر به بازارهای جهانی راه یابند.

 

1مرداد 1401(دوسال پیش در چنین روزی):
تور تفریحی نمایندگان برتر تایسز در شهر خوانسار برگزار شد.

فهیمی مدیرعامل گروه انتخاب الکترونیک گفت: صنعت لوازم خانگی در همراهی با مردم پیشگام است.

معاون امنیتی استانداری قم گفت: به فروشگاه سرای ایرانی جهت رعایت قوانین تذکر داده‌ایم.

رسولی‌نژاد عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: تولیدکنندگان قیمت لوازم خانگی را تا ۳برابر افزایش دادند.

 

1مرداد 1400(سه سال پیش در چنین روزی):
دو برندشاپ جدید دوو در گرگان افتتاح شدند.

محمدجواد روغنی عضو هیئت مدیره اتحادیه لوازم خانگی اصفهان گفت: شرکتهای تولیدی در زمان رونق بازار همکاری نکردند و کمبود مواداولیه و ساعتی بودن قیمتها از مشکلات تولیدکنندگان و بازار بود.

درستی عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف گفت: دولت یک قدم از منافع خود به نفع اصناف عقب نکشید و کوچکترین حمایتی از اصناف در این شرایط کرونایی نکرد.

در نظرسنجی انتخاب دبیرکل لوازم خانگی ایران، گزینه هیچکدام ۳۳درصد و محمدحسین اسلامیان ۲۹درصد بیشترین رای را آوردند.

شرکت سامسونگ اعلام کرد که تولید گوشیهای هوشمند را در کشور پاکستان افزایش میدهد.

 

1مرداد 1399(چهارسال پیش در چنین روزی):
موسوی‌مجد رئیس هیئت مدیره انجمن صوتی و تصویری گفت: تداوم تولید و عرضه توسط تولیدکنندگان به تعادل بازار لوازم خانگی کمک خواهد کرد و در هفته‌های آینده وضعیت بهتری را شاهد خواهیم بود.

انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ترکیه اعلام کرد که در نیمه نخست سال ۲۰۲۰ فروش داخلی لوازم خانگی در ترکیه ۴درصد افزایش و صادرات ۱۴درصد کاهش داشته است.

 

1مرداد 1398(پنج سال پیش در چنین روزی):
غزنوی سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی گفت: نرخ دلار در بازار آزاد تاثیری بر قیمت لوازم خانگی ندارد، چراکه صنعت لوازم خانگی از ارز نیمایی استفاده میکند.

نمایشگاه لوازم خانگی در شهر تبریز آغاز به کار کرد.

همزمان با هشتمین اجلاس اتاق اصناف تهران به ابلاغیه صدور پروانه کسب توسط دفاتر پیشخوان اعتراض شد.

میری رئیس وقت اتحادیه لوازم خانگی تهران گفت: برخی کارخانجات در زمان افزایش نرخ ارز به لحاظ قیمت، محصولات را افزایش میدهند اما در زمان کاهش نرخ ارز، این اتفاق نمی‌افتد.

مطلب پیشنهادی

تقویم شبکه/وقایع ثبت شده‌ی لوازم خانگی ایران

تقویم شبکه/وقایع ثبت شده‌ی لوازم خانگی ایران امروز شنبه 13مرداد 1403 برابر با 3آگوست 2024 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *