سه شنبه , 9 دی 1404 - 9:33 قبل از ظهر

توانیر اعلام کرد: تعویض بخاری‌های گازی فرسوده با هدف کاهش مصرف گاز

توانیر اعلام کرد: تعویض بخاری‌های گازی فرسوده با هدف کاهش مصرف گاز

شرکت توانیر اعلام کرد: تعویض بخاری‌های گازی کم‌بازده و جایگزینی آنها با بخاری‌های «هرمتیک هوشمند» از عوامل موثر در کاهش مصرف گاز و تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها در فصل سرد سال است.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) تعویض بخاری‌های گازی فرسوده با هدف تامین گاز نیروگاه‌ها را به عنوان راهکاری مطمئن برای جبران کمبود گاز نیروگاه‌ها در زمستان دانسته است.

براساس اعلام شرکت توانیر، بخش خانگی و تجاری کشور در دی و بهمن ۶۵۰میلیون متر مکعب از یک میلیارد مترمکعب گاز مصرفی روزانه را به خود اختصاص می‌دهند و این درحالی است که نیروگاه‌ها در این دو ماه ۸۰میلیون مترمکعب مصرف روزانه گاز دارند.

بخاری‌های گازی کم‌بازده با فرض اینکه ۷۰درصد انرژی در ساختمان‌ها برای گرمایش به مصرف می رسد و نیز ۸۰درصد گرمایش هم به کمک بخاری تامین می شود ۳۶۰میلیون مترمکعب مصرف روزانه گاز را به خود اختصاص می دهند.

با تعویض بخاری های گازی قدیمی با بخاری‌های پربازده هرمتیک، دست کم ۱۸۰میلیون متر مکعب در روز در مصرف گاز خانگی و تجاری صرفه جویی می‌شود.

این میزان از کل گاز مورد نیاز نیروگاه‌ها در روزهای سرد سال بیشتر است در عین حال تعویض بخاری‌های کم بازده و جایگزینی آنها با بخاری‌های پربازده هرمتیک هوشمند حدود ۵۰درصد مصرف گاز کشور را کاهش خواهد داد.

 

 

 

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *