چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 8:54 قبل از ظهر

جلسات انتخاباتی دبیرسابق انجمن صنایع/دبیرسابق: انجمن را پس خواهم گرفت!

جلسات انتخاباتی دبیرسابق انجمن صنایع/دبیرسابق: انجمن را پس خواهم گرفت!

دبیر سابق انجمن صنایع لوازم خانگی جلساتی را با هدف حضور مجدد در این انجمن، برگزار کرده است.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، این جلسات در دفتر یکی از شرکت‌ها برگزار می‌شود و فهرستی با نام یاران…..(فامیلی دبیر سابق)، جهت حضور در انتخابات هیئت مدیره انجمن صنایع در حال تدوین است.

در این جلسات یکی از اعضای هیئت مدیره فعلی انجمن صنایع نیز حضور دارد و به جز این فرد، حضور دو نفر دیگر در این فهرست برای دبیر سابق اهمیت زیادی دارد که هنوز این دو نفر به وی جواب مثبت نداده‌اند.

یکی از این افراد به دلیل بیماری امکان حضور ندارد اما دبیرسابق در تلاش است تا حتی به شکل ظاهری و اسمی هم که شده از اعتبار این فرد در لیست خود استفاده کند و نفر دوم مدیر یکی از گروه‌های تولیدی است که شخصا علاقه‌ای به حضور در هیئت مدیره انجمن صنایع ندارد(برخلاف نظر سایر مدیران این گروه که معتقدند این ماجرا اثرات مثبتی در پیشبرد برنامه‌های آنها دارد)

این فرد(مدیر یکی از گروه‌های تولیدی) معتقد است که “هرچند حضور در هیئت مدیره انجمن اثرات و فواید زیادی به همراه خواهد داشت اما از آنجاکه من با همه تولیدکنندگان و انجمن‌ها رابطه دوستانه دارم، اگر وارد هیئت مدیره انجمن صنایع شوم به ارتباطم با دیگران آسیب وارد شده و دیگر امکان دوستی و نشست و برخاست با همه را نخواهم داشت.”

اما دبیر سابق انجمن صنایع که به نوعی خود را مدیون این فرد میداند، در تلاش است تا نظر وی را تغییر دهد و در آخرین جلسه قرار میشود تا وی پس از تعطیلات تصمیم نهایی در این خصوص را بگیرد.

بخش تبلیغاتی و هماهنگی افراد این گروه نیز به خانم “ش ک” واگذار شده و دبیر سابق لیستی از مدیران عضو انجمن صنایع تهیه کرده تا پس از تعطیلات تماس و لابی(روزی یک تماس) جهت رای به فهرست یاران….. را انجام دهد.

دبیر سابق انجمن صنایع در یکی از این جلسات میگوید: “به امید خدا انجمن را پس خواهم گرفت‌ و سپس‌ سراغ فرد به فرد خائنین خواهم رفت.”

قرار است تا پس از تعطیلات جلسات گروه یاران….. منظم‌تر برگزار شود و تکلیف سایر نامزدهای این گروه نیز مشخص گردد و یک گروه مجازی نیز توسط خانم “ش ک” جهت هماهنگی بهتر با اعضای انجمن، در واتساپ تشکیل شود.

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *