خسارت سنگین الجی به جنرال موتورز با فروش باتری معیوب!
جنرال موتورز خودروهای خود را به دلیل مشکل باتری فراخواند و اعلام کرد از شرکت الجی به دلیل عرضه باتریهای معیوب، درخواست جبران خسارت خواهد کرد.
به گزارش شبکه لوازم خانگی، شرکت جنرال موتورز اعلام کرد برای ۷۳هزار دستگاه خودروی برقی شورولت بولت به خاطر خطر آتش سوزی فراخوان داده و فروش آن را بر سر مشکل باتری تا اطلاع ثانوی متوقف کرده است.
شرکت جنرال موتورز تصریح کرد این فراخوان هزینهای بالغ بر یک میلیارد دلار به همراه داشته است. این فراخوان گسترده در حالی صورت میگیرد که جنرال موتورز به شدت پیگیر تقویت فروش خودروهای برقی خویش است.
این شرکت افزود از شرکت الجی که عرضه کننده باتریهای این شرکت است درخواست جبران خسارت خواهد کرد.
این فراخوان شامل باقیمانده خودروهای بولت میشود که در فراخوان ماه ژوئیه نبودند. پیشتر جنرال موتورز اعلام کرده بود فراخوان قبلی خودروهای بولت ۸۰۰میلیون دلار هزینه داشته است. سخنگوی این شرکت گفت این یک میلیارد دلار علاوه بر هزینه سابق است. جنرال موتورز تایید کرده که در ماه ژوئیه ۹ مورد آتش سوزی در خودروهای بولت در اثر این نقص فنی روی داده است.