درستی: قرار بود قيمت کالاها را کاهش دهند اما بيرويه افزايش دادند.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری گفت: قرار بود توليدکنندگاني که قيمت کالاها را به صورت غيرمنطقي افزايش داده بودند قيمتها را کاهش دهند اما متأسفانه قيمتها را بيرويه افزايش دادند.
به گزارش شبکه لوازم خانگی، ابراهيم درستی با تأکيد بر اينکه بايد انگيزه قاچاق را از بين ببريم، گفت: با وجود ۸۸۰۰کيلومتر مرز آبي و زميني و با شرايطي که در جامعه حاکم است قطعاً قاچاق رخ ميدهد.
وي افزود: با اين گستردگي بازار لوازم خانگي، امکان ندارد که بتوان همه آنها را در داخل تأمين کرد؛ اما در شرايطي هم که قاچاق سودآور باشد قاچاقچي کار خودش را ميکند.
درستي با بيان اينکه يک کالا براي ورود از مرز، ۳۲عبوري را طي ميکند گفت: آخرين حلقه توزيع کالاها، مغازهداران و اصناف هستند؛ لذا به جاي برخورد با اصناف بايد گلوگاهها و شبکههاي مافيايي را شناسايي و با آنها برخورد کرد.
نايب رئيس اتاق اصناف تهران تصريح کرد: قاچاق در همه دنيا هست اما درصد دارد و اين آمار که ۴۰درصد از کالاي لوازم خانگي قاچاق ميشود يعني کار يک نفر و دو نفر نيست و حتماً بايد در مرزها برخورد شود.
درستي در بخش ديگر اظهارات خود با اشاره به اينکه خيلي از توليدکنندگان داخلي به صورت قطره چکاني توليد و توزيع ميکنند، گفت: اگر بازار کشش لازم را داشته باشد قطعاً هيچ کالايي روي زمين باقي نميماند؛ اما خيلي از شرکتهاي توليدکننده در شرايط ممنوعيت واردات کالا از فرصت استفاده کرده و عمده کالاهاي خود را به صورتCKD و با قيمتهاي بالايي توزيع کردند.
وی خاطرنشان کرد: قرار بود توليدکنندگاني که قيمت کالاها را به صورت غيرمنطقي افزايش داده بودند قيمتها را کاهش دهند اما متأسفانه توزيع را قطره چکاني کرده و قيمتها را نيز بيرويه افزايش دادند.