دوشنبه , 8 دی 1404 - 11:08 بعد از ظهر

رحیمی: انحصار صنعت خودرو نباید در حوزه لوازم خانگی تکرار شود.

رحیمی: انحصار صنعت خودرو نباید در حوزه لوازم خانگی تکرار شود.

دبیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس ضمن پرداختن به موضوع واردات قطعات لوازم خانگی برای مونتاژ در داخل کشور تاکید کرد، انحصار صنعت خودرو نباید در حوزه لوازم خانگی تکرار شود.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، بهزاد رحیمی درباره ضروروت توجه وزارت صمت به تولید لوازم خانگی باکیفیت و با قیمت مناسب، گفت: باید از تولید داخلی حمایت شود اما این حمایت باید به نحوی باشد این صنعت ارتقاء یابد.

رحیمی بیان کرد: در شرایطی که واردات لوازم خانگی ممنوع است تولیدکنندگان این حوزه باید برای تولید محصولات باکیفیت و با قیمت مناسب برنامه‌ریزی کرده و در این راستا گام بردارند زیرا این محصولات نقش مهمی در زندگی مردم دارند.

وی با اشاره به اینکه کشور تجربه نامناسبی در حوزه انحصار خودرو دارد، افزود: طبق تجربه‌های قبلی، تولیدکنندگان در بازار بدون رقیب، قیمت‌ها را افزایش میدهند و از کیفیت میکاهند که انتظار میرود، صنعت لوازم خانگی این مسیر را طی نکند.

رحیمی اضافه کرد: وزارت صمت باید علاوه بر تامین مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان لوازم خانگی، بر محصولات تولیدی نیز نظارت کند تا زمینه سوء استفاده از بازار انحصاری برای تولیدکنندگان ایجاد نشود. همچنین ایجاد شرایط مناسب برای ورود تولیدکنندگان جدید به بازار، از دیگر الزامات است.

دبیر رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره انتشار برخی اخبار مبنی بر وارداتی بودن قطعات مورد نیاز تولید لوزام خانگی و مونتاژ این قطعات در داخل، تصریح کرد: در شرایط فعلی حداقل نیمی از قطعات لوازم خانگی باید در داخل تولید شود و در یک بازه زمانی کوتاه مدت نیز این عدد به ۱۰۰درصد برسد در غیر این صورت واردات قطعات مورد نیاز تولید لوازم خانگی برای مونتاژ در داخل همانند پوششی برای واردات است.

 

 

 

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *