سه شنبه , 9 دی 1404 - 6:47 قبل از ظهر

رحیمی: ورود شرکت‌های خارجی تولیدکننده لوازم خانگی به ایران مشروط به سرمایه‌گذاری و انتقال تکنولوژی شود.

رحیمی: ورود شرکت‌های خارجی تولیدکننده لوازم خانگی به ایران مشروط به سرمایه‌گذاری و انتقال تکنولوژی شود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس می‌گوید کشورهایی که به دنبال ورود به بازار لوازم خانگی ایران هستند باید خط تولید، تکنولوژی و دانش فنی خود را وارد کشور کرده و از نیروهای ایرانی برای تولید استفاده کنند.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، بهزاد رحیمی درباره احتمال ورود شرکت‌های خارجی تولیدکننده لوازم خانگی به بازار ایران، گفت: از آنجا که پیش از این بازار ایران در اختیار سامسونگ و ال جی بود اما با شروع تحریم‌ها این شرکت‌ها کشور را رها کرده و ایران را ترک کردند، اگر به دنبال واردات لوازم خانگی هستیم، شرکت‌های خارجی باید ملزم به سرمایه‌گذاری در ایران شوند.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی افزود: کشورهایی که به دنبال ورود مجدد به بازار لوازم خانگی ایران هستند باید خط تولید، تکنولوژی و دانش فنی خود را وارد کرده و از نیروهای ایرانی برای تولید استفاده کنند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: در صورت انتقال تکنولوژی به ایران، اگر شرکت‌های خارجی به دنبال خروج از بازار باشند، سرمایه گذاری آنها و خطوط تولید در ایران باقی می‌ماند.

وی با اشاره به ضرورت سرمایه گذاری شرکت‌های خارجی تولیدکننده لوازم خانگی در بخش قطعه‌سازی، ادامه داد: پیش از این ایران به بازار فروش لوازم خانگی خارجی تبدیل شده بود این مشکل را باید با ملزم کردن شرکت های خارجی به سرمایه گذاری در ایران رفع کرد./خانه ملت

 

 

 

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *