چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 8:05 قبل از ظهر

رکود تورمی در بازار لوازم خانگی

 

 

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی گفت: این روزها رکود تورمی بر بازار حاکم است، یعنی با وجود عرضه کافی محصولات، مردم توان خرید ندارند.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، حمیدرضا غزنوی اظهار داشت: قیمت‌ لوازم‌خانگی تابعی از سه عامل قیمت مواد اولیه، قطعات و سطح دستمزدها است و هر چقدر این عوامل کاهش یابند، در یک ترکیب منطقی قیمت تولیدات لوازم‌خانگی نیز کاهش خواهد داشت.

وی افزود: هر کارخانه دست‌کم برای سه ماه تولید خود مواد اولیه و قطعات آماده دارد که آنها را با قیمت‌های مختلف و نرخ‌های گوناگون ارز تهیه کرده است، بنابراین اگر به دلیلی همچون کاهش نرخ ارز بخواهد به یک‌باره قیمت‌ها را کاهش دهد، تولید دچار مشکل شده و وارد رکود خواهد شد.

غزنوی در ادامه در خصوص شرایط بازار گفت: این روزها رکود تورمی بر بازار حاکم است، یعنی با وجود عرضه کافی محصولات، رکود در خرید و فروش‌ها وجود دارد و به دلیل قیمت‌های بالا، مردم توان خرید ندارند.

این مقام صنفی با بیان اینکه برخی شرکت‌ها تولید هر دو دسته لوازم‌خانگی لوکس و ارزان‌قیمت برای پاسخگویی به نیاز همه اقشار را در دستور کار دارند، از جابجایی تیراژ این شرکت‌ها به سمت تولیدات ارزان‌تر خبر داد.

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *