چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 7:27 قبل از ظهر

سامسونگ جوایز رویداد طراحی 2023 را درو کرد.

سامسونگ جوایز رویداد طراحی 2023 را درو کرد.

شرکت سامسونگ موفق شد در رویداد فروم بین‌المللی 80 جایزه مختلف را به خود اختصاص دهد. سامسونگ بیشترین تعداد نامزد شدن برای جایزه و دریافت جایزه را در این مراسم به خود اختصاص داد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، آی اف مراسمی معتبر در حوزه طراحی بوده و جوایز آن از اعتبار بالایی برخوردار هستند. این مراسم به صورت سالانه و در آلمان برگزار می‌شود.

در این رقابت محصولات در بخش‌های مختلف رابط کاربردی، تجربه کاربری، بسته‌بندی، ارتباطات، معماری و مفهوم حرفه‌ای با یکدیگر رقابت میکنند.

جایزه طلایی فروم بین‌المللی به یخچال سری Bespoke infinite line سامسونگ تعلق گرفت. این جایزه به دلیل طراحی منحصر به فرد یخچال به سامسونگ رسید. طراحی انعطاف‌پذیر، قابل سفارشی‌سازی و مدرن یخچال و عناصر و مواد به کار رفته باکیفیت در محصول سبب بردن این جایزه شدند. این محصول سامسونگ نوعی از یخچال توکار است که بدنه آن از جنس آلومینیوم مقاومو ضدخش ساخته شده است.

در کنار جایزه طلایی مراسم، سامسونگ جوایز متعدد دیگری را نیز به خود اختصاص داد. یکی از این جوایز متعلق به اولین مانیتور گیمینگ 55اینچی خمیده با انحنای 1هزار آر است. مانیتور اودیسه آرک سامسونگ نرخ تازه‌سازی 165هرتزی، حالت کابین خلبان و زمان واکنش یک میلی‌ثانیه‌ای دارد.

محصول دیگری که جایزه دریافت کرد تلفن همراه گلکسی زد فیلیپ 4 بود. این محصول به خاطر ارائه تجربه ویژه‌ای از شخصی‌سازی، این جایزه را دریافت کرد.

دیگر جایزه به بازی سامسونگ اسپیس تایکون رسید. این بازی متعلق به پلتفرم رابلکس متاورس است. تجربه‌ای منحصربه‌فرد از محصولات سامسونگ در این بازی به کاربران ارائه میشود.

در نهایت جاروبرقی بست‌پوک جت سامسونگ هم از این فروم بین‌المللی جایزه دریافت کرد.

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *