سه شنبه , 10 تیر 1404 - 5:27 بعد از ظهر

سلسله گردهمایی‌های بنس برگزار شد.

سلسله گردهمایی‌های بنس برگزار شد.

شرکت لوازم خانگی بنس در راستای اهداف این مجموعه سلسله گردهمایی‌هایی را در بیش از ده شهر ایران برگزار کرد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، این گردهمایی‌ها با حضور سیدمحمد موسوی مدیرعامل شرکت بنس، روسای اتحادیه‌های لوازم خانگی و نمایندگان برتر این شرکت برگزار شد.

لازم به ذکر است که این گردهمایی‌ها با حضور نمایندگان استانهای مختلف به صورت مشترک در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، اصفهان، همدان، قزوین، کرمان، شیراز و… برگزار شده است.

در این سلسله گردهمایی‌ها پیرامون راهکارهای جدید فروش و افزایش سطح رضایتمندی مصرف‌کنندگان هم‌اندیشی شده است و نمایندگان این شرکت نظرات و دیدگاه‌های خود را با مدیران شرکت بنس به اشتراک گذاشتند.

همچنین معرفی محصولات جدید بنس، برنامه‌های توسعه سبد محصولات، برنامه‌های انگیزشی و فروش اقساطی بنس با همکاری بانک رفاه از دیگر موارد مطرح شده در این گردهمایی‌ها بوده است.

مطلب پیشنهادی

سیستم مدیریتی کلور از جوانان مستعد تشکیل شده است

سیستم مدیریتی کلور از جوانان مستعد تشکیل شده است حسن جلائی مدیرعامل شرکت کلور در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *