چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 8:00 قبل از ظهر

سیاهکلی: قیمت لوازم خانگی افزایش خواهد داشت.

سیاهکلی: قیمت لوازم خانگی افزایش خواهد داشت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: بازار خودرو همچنان متزلزل است و وزیر صمت وعده داده که امسال یک میلیون و ۶۰۰هزار خودرو تولید خواهد کرد و باید صبر کرد و دید که این وعده وزیر به کجا ختم خواهد شد چراکه خود سازندگان خودرو با شک به این موضوع می‌پردازند.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، لطف‌الله سیاهکلی در رابطه با اولویت‌های مهم حوزه صنایع کشور در سال ۱۴۰۲، گفت: این روز‌ها آمار و ارقامی از سوی وزیر صمت مانند رشد ۸درصدی صنایع و معادن کشور مطرح می‌شود که ابتدا باید صحت و سقم این آمار‌ها مشخص شود، زیرا وقتی می‌گوییم صنعت ۸درصد رشد داشته به معنای این است که باید در کشور انقلابی رخ داده باشد و همه باید آن را حس کنند.

وی افزود: آیا کسی رشد ۸درصدی صنایع را احساس کرده است؟ به نظر من آقای وزیر، رشد بعضی از محصولات را با رشد صنعت اشتباه گرفته است، زیرا رشد صنعت مفهوم عمیقتر و وسیع‌تری دارد؛ بنابراین طی چهار یا پنج ماه گذشته چگونه رشد معدن از صفر به ۴ یا ۵درصد رسیده است؟

سیاهکلی با اشاره به وضعیت بازار خودرو، گفت: متاسفانه واردات خودرو‌های کارکرده توسط شورای عالی نظارت از دستور کار خارج شد که قطعا لطمه بزرگی به بازار خودرو خواهد زد؛ بازار خودرو همچنان متزلزل است و وزیر صمت وعده داده که امسال یک میلیون و ۶۰۰هزار خودرو تولید خواهد کرد و باید صبر کرد و دید که این وعده وزیر به کجا ختم خواهد شد چراکه خود سازندگان خودرو با شک به این موضوع می‌پردازند.

وی در رابطه با قیمت لوازم خانگی گفت: به نظر من لوازم خانگی هم افزایش قیمت خواهد داشت و از سوی دیگر بحث واردات هم مطرح نیست؛ بنابراین با توجه به شرایط موجود، من اطمینان دارم استیضاح وزیر صمت به صحن خواهد آمد چراکه برای مجلس ثابت شده وعده‌های وزیر غیرکارشناسی و غیرقابل اجرا است همانطور که بار‌ها گفتم وی ابتدا وعده میدهد و بعد فکر میکند.

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *