چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 4:29 قبل از ظهر

شهیدی: صادرات محدود کالا فقط با تهاتر به دلیل تحریم

شهیدی: صادرات محدود کالا فقط با تهاتر به دلیل تحریم

دبیر انجمن صوتی و تصویری گفت: تحریم بانک مرکزی، محدودیت بانک‌ها و عدم امکان انتقال پول و ارز یکی از مهمترین مشکلات در بازارهای صادراتی است و فقط میتوان با تهاتر مقدار محدودی کالا را به کشورهای همسایه صادر کرد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، محمدرضا شهیدی درباره تفاوت کیفیت برندهای جایگزین برندهای کره‌ای، اظهار کرد:‌ واقعیت این است که همان ماشین‌آلات و تجهیزاتی که برای تولید سامسونگ و ال‌جی به کار گرفته میشد اکنون کار تولید را انجام می‌دهند و کارگران ماهر و متخصص نیز همان کارگرانی هستند که از گذشته در این واحدهای تولیدی مشغول به کار بوده‌اند.

شهیدی تصریح کرد:‌ همچنین قطعات و تجهیزات مورد نیاز وارداتی نیز از مبداء‌ همان کشورهایی تامین‌ می‌شود که در گذشته وارد میشده است و تفاوت کیفی چندانی با هم ندارند. موضوع مهم کنونی بحث برندسازی است.

دبیر انجمن صوتی و تصویری خاطرنشان کرد:‌ تولیدکنندگان داخلی با وجود کیفیت نزدیک تولید، کالاهای خود را با قیمت پایین‌تری در مقایسه با کالاهای قاچاق‌شده به کشور به فروش میرسانند در غیر این صورت قادر به فروش نخواهند بود و حداقل باید 10درصد زیر قیمت قاچاق کالای تولید داخلی عرضه شود.

وی عنوان کرد: تنها زمانی میتوان در بازار صادراتی توفیقی به دست آورد که به نیازهای بازار داخلی پاسخ داده شده باشد. اکنون سه و نیم میلیون ظرفیت تولید نصب‌شده تلویزیون در کشور وجود دارد که حداکثر امسال به یک و نیم میلیون میرسد بنابراین تا زمانیکه این ظرفیت‌ها به تولید نرسد، نمیتوان در بازار صادراتی نیز موفق بود.

شهیدی خاطرنشان کرد: قاچاق اجازه نمیدهد تا ظرفیت‌های نصب‌شده برای تولید تلویزیون در کشور فعال شود و بخشی از تقاضای بازار از راه قاچاق تامین می‌شود.

وی درباره صادرات نیز گفت: صادرات لوازم خانگی شامل دو مبحث است، یکی شرایط بنگا‌‌ه‌ها و تولید به اندازه نیاز و دیگری مباحث مربوط به مراودات سیاسی و استفاده از ظرفیت‌های دیپلماسی سیاسی است.

شهیدی گفت:‌ همچنین سیستم بانکی در کشور نقشی مهم در تولید صادراتی دارد. محدودیت‌های مراودات مالی بازار صادراتی کشور را به شدت محدود کرده است و بدون گشایش ال‌سی امکان صادرات وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: تحریم بانک مرکزی، محدودیت بانک‌ها و عدم امکان انتقال پول و ارز یکی از مهمترین مشکلات در بازارهای صادراتی است و فقط میتوان با تهاتر مقدار محدودی کالا را به کشورهای همسایه صادر کرد.

شهیدی درباره تلویزیون‌های 65 و 70میلیون تومانی در بازار اظهار کرد:‌ در کالاهای الکترونیک و در اینچ‌های بالا تفاوت قیمت طبیعی است و در مورد موبایل نیز همینگونه است و محدوده قیمتی متفاوتی در بازار با وجود کارایی نزدیک به هم وجود دارد. متوسط قیمت تلویزیون در بازار 10میلیون تومان است و طبیعی است که افرادی که میخواهند تلویزیون‌هایی در ابعاد سینما در خانه خود داشته باشند، ارقام بالاتری را نیز باید پرداخت کنند.

وی تاکید کرد:‌ سایزهای 43 تا 50 سایز متعارف تلویزیون است و بالاتر از این ابعاد ممکن است قیمت‌ها با نرخ‌های متفاوت‌تری عرضه شود./پانا

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *