چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 8:03 قبل از ظهر

صفرنژاد: تولید بلور و چینی رشد ۲.۲درصدی داشته است!

صفرنژاد: تولید بلور و چینی رشد ۲.۲درصدی داشته است!

رئیس اتحادیه بلور و چینی تهران گفت: شاکله این اتحادیه به ۸۰سال قبل بازمیگردد و پیشکسوتان بزرگی در این عرصه پای نهادند و از یک سال گذشته بنده مسئولیت این اتحادیه را برعهده گرفتم.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، غلامرضا صفرنژاد افزود: البته اتحادیه بلور و چینی استان تهران از تولیدکنندگان بلور و چینی داخلی حمایت میکند و در زمینه دکوراسیون، عکس‌بردان، تراشکاری، نقاشی روی محصولان بلور، چینی و اوپال فعالیت دارد.

رئیس اتحادیه بلور و چینی تهران با بیان اینکه در کشور طی سه ماه بیش از ۲۰هزار تُن ظروف بلور و چینی تولید میشود، عنوان کرد: این عدد در استان تهران به بیش از ۲هزار تُن در ۹۰روز میرسد و مرکز تولید چینی و بلور در استان تهران نیز شمس‌آباد است.

صفرنژاد بیان کرد: خوشبختانه تولید بلور و چینی در سال۱۴۰۱ رشد ۲.۲درصدی داشته و در مقایسه با سال۱۴۰۰ شاهد رشد تولید این محصولات بودیم و پیش‌بینی میکنیم در سال۱۴۰۲ تولید بلور و چینی در استان تهران به بیش از ۳هزار تُن افزایش پیدا کند، بنابراین ۱۵درصد بلور و چینی کشور در استان تهران تولید میشود.

وی یادآور شد: تولید بلور و چینی مصرفی به این صورت است که باید دارای کوره‌های ۲۵تُن باشد و استان تهران در زمینه تولید بلور و چینی از قدیم دستی بر آتش داشته و در شهرستان‌های استان تهران شاهد تولید این محصولات هستیم و کارگاه‌های تولیدکننده بلور و چینی به صورت دستی و تک‌ضرب کار میکنند.

رئیس اتحادیه بلور و چینی تهران متذکر شد: با توجه به ظهور تکنولوژی‌های روز و بهینه در صنعت بلور و چینی شاهد پیشرفت فزاینده در زمینه تولید این محصولات هستیم و افرادی که وارد این عرصه شدند از بدنه صنف چینی و بلور بودند، یعنی رد پایی از سازمان‌های دولتی در آن مشاهده نمیکنیم.

صفرنژاد تأکید کرد: افرادی که در صنف بلور و چینی فعالیت میکنند از سر ذوق به این شغل روی آورده‌اند و کارخانه‌های بزرگی در کشور و استان تهران داریم که از کوره‌های ۵۰ تا ۱۵۰تُن در کارخانجات وجود دارد که محصولاتی همچون اوپال و کریستال را تولید میکنند.

وی گفت: همچنین در زمینه تولید چینی هتلی یا چینی استخوانی پیشرفت زیادی داشته‌ایم و در کشور و استان تهران تولید میشود.

صفرنژاد عنوان کرد: وقتی نیازمند به بلور و چینی شدیم به اجبار به واردات روی آوردیم، اما با اعمال تحریم توسط دشمنان به این نتیجه رسیدیم که باید بلور و چینی در داخل تولید شود تا محتاج خارج نباشیم و اینگونه شد که علاوه بر تأمین نیاز داخلی به صادرات بلور و چینی هم روی آوردیم.

وی تصریح کرد: حال چرا قوی شدیم، چراکه کشور ما دارای منابع خدادادی و سرشار معدنی دارد که شاکله اصلی تولید بلور و چینی را سیلیس(ترکیبی از دو عنصر سیلیکون و اکسیژن) تشکیل میدهد و ترمیم‌کننده‌ها و کمک ذوب‌هایی مانند کربناب و اسیدهای موازی با آن در این زمینه دخالت دارند.

رئیس اتحادیه بلور و چینی تهران با بیان اینکه بیش از ۸۵درصد مواداولیه تولید بلور و چینی در کشور قابل تهیه است، افزود: وقتی مواداولیه قابل دسترس باشد و مهندسان و هنرمندان صنعتی ما صنعت بلور و چینی را بومی کردند ظرفیت‌های تولیدی در این صنف بسیار بالا رفت.

صفرنژاد ادامه داد: طی ۱۵سال گذشته به صورت اختصاصی در کشور محصولات اوپال را تولید میکنیم، در حالی که پیش از این این محصول دست فرانسوی‌ها بود و بعدها در ایتالیا، چین و هندوستان تولید شد، اما ما این محصول را بومی‌سازی کردیم و به صورت نیروی گریز از مرکز تولید میکنیم و اکنون محصولات اوپال را صادر میکنیم و بازار داخلی را هم مدیریت میکنیم.

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *