سه شنبه , 9 دی 1404 - 2:01 قبل از ظهر

صفرنژاد: تولید بلور و چینی رشد ۲.۲درصدی داشته است!

صفرنژاد: تولید بلور و چینی رشد ۲.۲درصدی داشته است!

رئیس اتحادیه بلور و چینی تهران گفت: شاکله این اتحادیه به ۸۰سال قبل بازمیگردد و پیشکسوتان بزرگی در این عرصه پای نهادند و از یک سال گذشته بنده مسئولیت این اتحادیه را برعهده گرفتم.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، غلامرضا صفرنژاد افزود: البته اتحادیه بلور و چینی استان تهران از تولیدکنندگان بلور و چینی داخلی حمایت میکند و در زمینه دکوراسیون، عکس‌بردان، تراشکاری، نقاشی روی محصولان بلور، چینی و اوپال فعالیت دارد.

رئیس اتحادیه بلور و چینی تهران با بیان اینکه در کشور طی سه ماه بیش از ۲۰هزار تُن ظروف بلور و چینی تولید میشود، عنوان کرد: این عدد در استان تهران به بیش از ۲هزار تُن در ۹۰روز میرسد و مرکز تولید چینی و بلور در استان تهران نیز شمس‌آباد است.

صفرنژاد بیان کرد: خوشبختانه تولید بلور و چینی در سال۱۴۰۱ رشد ۲.۲درصدی داشته و در مقایسه با سال۱۴۰۰ شاهد رشد تولید این محصولات بودیم و پیش‌بینی میکنیم در سال۱۴۰۲ تولید بلور و چینی در استان تهران به بیش از ۳هزار تُن افزایش پیدا کند، بنابراین ۱۵درصد بلور و چینی کشور در استان تهران تولید میشود.

وی یادآور شد: تولید بلور و چینی مصرفی به این صورت است که باید دارای کوره‌های ۲۵تُن باشد و استان تهران در زمینه تولید بلور و چینی از قدیم دستی بر آتش داشته و در شهرستان‌های استان تهران شاهد تولید این محصولات هستیم و کارگاه‌های تولیدکننده بلور و چینی به صورت دستی و تک‌ضرب کار میکنند.

رئیس اتحادیه بلور و چینی تهران متذکر شد: با توجه به ظهور تکنولوژی‌های روز و بهینه در صنعت بلور و چینی شاهد پیشرفت فزاینده در زمینه تولید این محصولات هستیم و افرادی که وارد این عرصه شدند از بدنه صنف چینی و بلور بودند، یعنی رد پایی از سازمان‌های دولتی در آن مشاهده نمیکنیم.

صفرنژاد تأکید کرد: افرادی که در صنف بلور و چینی فعالیت میکنند از سر ذوق به این شغل روی آورده‌اند و کارخانه‌های بزرگی در کشور و استان تهران داریم که از کوره‌های ۵۰ تا ۱۵۰تُن در کارخانجات وجود دارد که محصولاتی همچون اوپال و کریستال را تولید میکنند.

وی گفت: همچنین در زمینه تولید چینی هتلی یا چینی استخوانی پیشرفت زیادی داشته‌ایم و در کشور و استان تهران تولید میشود.

صفرنژاد عنوان کرد: وقتی نیازمند به بلور و چینی شدیم به اجبار به واردات روی آوردیم، اما با اعمال تحریم توسط دشمنان به این نتیجه رسیدیم که باید بلور و چینی در داخل تولید شود تا محتاج خارج نباشیم و اینگونه شد که علاوه بر تأمین نیاز داخلی به صادرات بلور و چینی هم روی آوردیم.

وی تصریح کرد: حال چرا قوی شدیم، چراکه کشور ما دارای منابع خدادادی و سرشار معدنی دارد که شاکله اصلی تولید بلور و چینی را سیلیس(ترکیبی از دو عنصر سیلیکون و اکسیژن) تشکیل میدهد و ترمیم‌کننده‌ها و کمک ذوب‌هایی مانند کربناب و اسیدهای موازی با آن در این زمینه دخالت دارند.

رئیس اتحادیه بلور و چینی تهران با بیان اینکه بیش از ۸۵درصد مواداولیه تولید بلور و چینی در کشور قابل تهیه است، افزود: وقتی مواداولیه قابل دسترس باشد و مهندسان و هنرمندان صنعتی ما صنعت بلور و چینی را بومی کردند ظرفیت‌های تولیدی در این صنف بسیار بالا رفت.

صفرنژاد ادامه داد: طی ۱۵سال گذشته به صورت اختصاصی در کشور محصولات اوپال را تولید میکنیم، در حالی که پیش از این این محصول دست فرانسوی‌ها بود و بعدها در ایتالیا، چین و هندوستان تولید شد، اما ما این محصول را بومی‌سازی کردیم و به صورت نیروی گریز از مرکز تولید میکنیم و اکنون محصولات اوپال را صادر میکنیم و بازار داخلی را هم مدیریت میکنیم.

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *