چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 5:07 قبل از ظهر

فدایی: بلاتکلیفی در خصوص مذاکرات، رکود بازار را عمیق‌تر میکند.

فدایی: بلاتکلیفی در خصوص مذاکرات، رکود بازار را عمیق‌تر میکند.
مدیر ارتباطات گروه سام گفت: تعیین تکلیف نتیجه مذاکرات در هر صورت می‌تواند سیگنال مثبت به بازار باشد، ولی در این حالت که بلاتکلیفی است رکود بازار عمیق‌تر می‌شود.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، احسان فدایی با بیان اینکه بازار لوازم خانگی به شدت متاثر از حوزه‌های دیگر است، گفت: ازآنجا که قیمت‌ها در بازار لوازم خانگی رشد شارپی داشت و بسیاری از مصرف کنندگان توان خرید کالا را ندارند، روی به تعمیر لوازم خانگی قدیمی آورده اند تا تعویض آن.

فدایی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا لوازم خانگی در سال۱۴۰۰ و با روی کار آمدن دولت جدید، شاهد ارزانی خواهد بود، گفت: بازار لوازم خانگی به شدت متاثر از قیمت ارز است، زیرا قطعات اصلی لوازم خانگی وارداتی است.

این فعال رسانه‌ای لوازم خانگی ایران با بیان اینکه بزرگ‌ترین و مهلک‌ترین سم برای بازار لوازم خانگی دو نکته است، گفت: خریداران منتظر تعیین تکلیف برجام هستند. زیرا تصورشان این است که با احیای برجام، واردات آزاد و قیمت‌ها ارزان می‌شود.

فدایی ادامه داد: نکته دوم این است که قیمت‌ها در بازار لوازم خانگی به قدری بالا رفته که به طور مثال یخچالی که حداکثر ۱۱میلیون تومان قیمت داشت به ۴۰میلیون تومان رسیده و، چون مردم قادر به خریداری آن نیستند، خرید آن را به تعویق می‌اندازند. به همین دلیل بازار لوازم خانگی همچنان در رکود است و روز به روز رکود تعمیق بیشتری پیدا می‌کند.

مدیر ارتباطات گروه سام شرط بازگشت رونق به بازار لوازم خانگی را تعیین تکلیف مذاکرات اعلام کرد و گفت: تعیین تکلیف نتیجه مذاکرات در هر صورت می‌تواند سیگنال مثبت به بازار باشد، ولی در این حالت که بلاتکلیفی است رکود بازار عمیق‌تر می‌شود.

فدایی ادامه داد: حتی اگر مذاکرات مثبت باشد و شاهد احیای برجام باشیم ماه‌ها زمان می‌برد تا قیمت لوازم خانگی شاهد تغییر باشد، زیرا زمانی که دلار روی کانال ۱۵هزار تومان قرار بگیرد باید حداقل ۶ تا ۷ماه در این کانال بماند که تولیدکننده بتواند مواد اولیه خود را تهیه کند. پس اگر ارز ۱۵هزار تومان شود بلافاصله روی قیمت کالای تولیدی تاثیر نمی‌گذارد، چون زمان ثبت سفارش تا تحویل قطعات، حداقل ۴ماه طول می‌کشد و مجموعه‌ای از عوامل باید دست به دست هم بدهند تا بازار از حالت رکود خارج شود. پس ثبات در شرایط (چه منفی و چه مثبت) که بازار را به یک نتیجه قطعی برساند و مذاکرات متوقف شود و منتفی یا به طور کامل به نتیجه برسد بازار را به رونق می‌رساند، ولی در این شرایط بازار را در رکود نگه می‌دارد./اقتصاد۲۴

 

 

 

مطلب پیشنهادی

در نمایشگاه ایفا شرکت کردیم تا راه ورود کالای ایرانی به بازارهای بین‌المللی را هموار کنیم.

در نمایشگاه ایفا شرکت کردیم تا راه ورود کالای ایرانی به بازارهای بین‌المللی را هموار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *