سه شنبه , 9 دی 1404 - 1:04 قبل از ظهر

فهیمی: دوو تنها یک آرم تجاری در ایران نیست.

فهیمی: دوو تنها یک آرم تجاری در ایران نیست.

در نشست خبری مدیر عامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، توضیحاتی درباره نحوه ورود این برند به ایران و گسترش دانش فنی و زنجیره ارزش آن در کشور بیان شد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، محمدحسین فهیمی در این نشست خبری اظهار کرد: در طی سه چهار سال گذشته باتوجه به تشدید تحریم‌ها و عدم ارتباط با کشورهای دیگر در زمینه تامین و تولید شرایط خاصی را تجربه کرده‌ایم. شاید تاثیرگذارترین اتفاق در اوایل سال97 رخ داد، زمانیکه با تشدید تحریم‌ها، رئیس جمهور قبلی آمریکا از برجام خارج شد. اما خوشبختانه با پیش بینی‌هایی که شده بود و زیرساخت‌هایی که فراهم شده بود، فرصت خوبی برای گروه انتخاب در حوزه لوازم خانگی پیش آمد که توانست نهایت بهره‌مندی را از آن ببرد. از این رو در دو سه سال گذشته رشد خوبی در آمار و ارقام تولیدات داشته‌ایم و سهم خود از بازار افزایش یافته است.

مدیرعامل گروه انتخاب الکترونیک درباره حضور این شرکت در بازار سرمایه گفت: بحث ملی کردن برند‌های داخلی و عمق و گسترش شرکت‌ها از اواخر سال98 مطرح شد. در اوایل سال99 در جلسات متعدد وزارت صمت با توجه به حمایتی که حاکمیت انجام داد، بحث ورود شرکت به بازار سرمایه‌ مطرح شد. هلدینگ انتخاب الکترونیک آرمان مشتمل بر 12شرکت از قطعه‌سازی، فروش، خدمات پس از فروش و لجستیک را در بر می‌گرفت و تمام اطلاعات هلدینگ انتخاب از ابتدای سال2021 در سایت کدال سازمان بورس بارگذاری شده است.

فهیمی با بیان اینکه در زمینه اشتغال‌زایی اتفاقات مثبتی در گروه صنعتی انتخاب رخ داده است، تصریح کرد: امروز افتخار داریم که بالغ بر 11هزار نفر در مجموعه انتخاب فعالیت دارند. البته باتوجه به گسترش شبکه فروش در کشور حداقل 9هزار نفر به مجموعه ما اضافه می‌شوند و بنابراین ظرفیت مستقیم ما تا پایان سال1400 بالغ بر 20هزار نفر خواهد شد.

همچنین در بخش پرسش خبرنگاران از مدیرعامل گروه صنعتی انتخاب الکترونیک و معاون کسب و کار گروه انتخاب الکترونیک اختصاص داشت که عمده بحث پیرامون برند دوو بود.

فهیمی در پاسخ به پرسش خبرنگاران پیرامون ماهیت برند دوو، عنوان کرد: شاید یک سوء برداشتی در مورد دوو به وجود آمده است. واقعیت این است که برند دوو یک برند خارجی است که در داخل تولید می‌شود. دوو یک برند و آرم تجاری که بخواهیم از آن فقط به عنوان یک لوگو استفاده کنیم نیست.

فهیمی در پاسخ به سوال دیگری، بیان کرد: خیلی از شرکت‌های تولیدکننده دنیا مولتی برند هستند، ما بالاخره برای ذائقه مشتری و بازار نیازمند این هستیم که برندهای مختلفی داشته باشیم و انتخاب را در اختیار مصرف کننده بگذاریم. ما سعی کردیم که خودمان را به سمت تکنولوژی روز دوو پیش ببریم. ما با برندهای جهانی مخالفتی نداریم و با تعامل و انتقال دانش فنی از برندهای معتبر جهانی موافقیم. ما برای ال‌جی و سامسونگ هم فرش قرمز پهن میکنیم، اگر بیایند و یک کارخانه کمپرسورسازی در ایران راه‌ بیندازند. نه اینکه محصول نهایی به ما بدهند.

در ادامه عنوانی، معاون کسب وکار گروه انتخاب الکترونیک درباره تاریخچه برند دوو توضیح داد: برند دوو الکترونیک یک برند 100درصد کره‌ای است که در سال46 در کره شروع به فعالیت کرد. در آن زمان نسبت به دو برند کره‌ای دیگر بسیار فعال بوده و 40درصد صادرات لوازم خانگی کره به آمریکا از محصولات این برند بود. اما در دهه90 میلادی دچار تزلزل شد و مشکلات مالی پیدا کرد. گروه انتخاب یک قرارداد بلند مدت برای استفاده از برند دوو را دارد. در سال87 توانستیم نمایندگی این برند را بگیریم و در سال89 گروه انتخاب در مزایده خرید دوو شرکت کرد و در رقابت با شرکت الکترولوکس سوئد توانست برنده مزایده شود.

عنوانی افزود: ما در سال89 رسما مالک دوو الکترونیک شدیم، اما متاسفانه کارشکنی‌هایی به واسطه‌ تحریم‌ها اتفاق افتاد و دولت کره به صورت یک طرفه قرارداد را لغو کرد و گفت شما مالک نیستید. ما این مسئله را به دادگاه بین‌المللی بردیم و کره‌ای‌ها محکوم شدند و در حال حاضر هم دوو یک برند فعال است. ما زمانیکه 13سال پیش دوو را آوردیم، در این برند نفوذ کردیم. ما خرید شرکت دوو را، راه میان‌ بری برای صنعت لوازم خانگی ایران دیدیم.

وی ادامه داد: ما چون یک تولیدکننده پیشران هستیم، برای توسعه‌ خودمان دوو را آوردیم و توانستیم رابطه تکنولوژیکی با این برند برقرار کنیم و امروز عمق ساخت داخل را از طریق انتقال تکنولوژی به 75درصد رساندیم. برخی این سووال را می‌پرسند که چرا دوو هم مانند ال‌جی و سامسونگ در زمان تحریم‌ها از ایران نرفت؟ پاسخ این است که دوو نمیتوانست برود. چون نمیتوانست ماشین آلات و تکنولوژی را ببرد، به دلیل اینکه اینجا بومی‌سازی شده بود.

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *