چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 7:55 قبل از ظهر

نظارت دقیقی روی توزیع مواداولیه صورت نمی‌گیرد.

نظارت دقیقی روی توزیع مواداولیه صورت نمی‌گیرد.

امیر حاجیعلی نایب رئیس اتحادیه لوازم آشپزخانه گفت:
عدم توزیع و تزریق مواد اولیه به کارخانجات بزرگ تولیدکننده باعث مشکلات زیادی شده است مفرغ، مس، آلومینیوم، مواد پتروشیمی و آهنی جزو مواد اولیه‌ای است که در داخل تولید می‌شود و نباید مسائلی همچون تحریم و افزایش قیمت دلار بر روی آن تاثیر بگذارد و نظارت دقیقی نیز بر روی نحوه توزیع و فروش مواد اولیه صورت نمی‌گیرد.

مشکل دیگر این صنف کالای قاچاق است امروز منشا کالای قاچاق کاملا مشخص است و از بندر گناوه وارد می‌شود و دولت می‌تواند با همکاری نیروهای امنیتی و انتظامی جلوی قاچاق را بگیرد سوال بزرگ این است که چرا این کار صورت نمی‌گیرد. مشکل دیگر بحث مالیات است اداره مالیات به هیچ عنوان توضیحات و دلایل کاسب‌های جزء را نمی‌پذیرد و قبول نمی‌کند که امسال به دلیل کرونا وضعیت فروش افت کرده است زمانی که لوازم خانگی گران می‌شود اولین جاییکه به آن برخورد می‌شود فروشنده جزء است اما در بقیه محصولات وقتی کالا گران می‌شود هیچ نظارت و برخوردی وجود ندارد.

در بخش تسهیلات بانک‌ها هیچ کمکی به تولیدکنندگان نمی‌کنند مثلا من برای راه‌اندازی یک کارخانه حدود پنج میلیارد تومان هزینه کردم اما بانک سند این کارخانه را برای اعطای وام نمی‌پذیرد در بخش بیمه و استاندارد نیز با تفسیرهای متفاوت مشکلات زیادی ایجاد می‌کنند به شکلی که تولیدکننده از تولید منصرف می‌شود.

مشکل واسطه و دلال در صنف ما نیز کاملا مشهود است و سودآور بودن دلالی مشکل بزرگی برای اعضای صنف ما ایجاد کرده است و سودی که دلال و واسطه‌گر از کالا می‌برد از تولیدکننده و فروشنده بیشتر است مشکل دیگر چالش نرخ ارز است و چند نرخی بودن ارز به ما لطمه زده است در بحث تعرفه گمرکی تولیدکننده باید به دلار تعرفه گمرکی بدهد و به ریال بفروشد و همزمان بخشنامه‌های فی‌البداهه نیز صادر می‌شود.

برای تصمیم‌های کلان هیچ مشورتی با اصناف نمی‌شود از سوی دیگر نظارت میدانی نیز وجود ندارد بارها به مسئولان گفته‌ام اگر می‌خواهید ببینید وضعیت قاچاق کالا چگونه است یک روز به سه راه امین‌ حضور و اداره مالیات سر بزنید تا زمانی که افراد بالادستی بدون اطلاع از وضعیت پایین‌دستی‌ها به آنها قانون بنویسند آن قانون هیچ سودی ندارد.

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *