نودهفراهانی عنوان کرد: کاهش قدرت خرید عامل رکود بازار/دلیل اعتراض فروشندگان لوازم خانگی
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: کاهش قدرت خرید مردم رکود در بازار را تشدید کرده و من نیز نمیخواهم و نمیتوانم منکر این مهم شوم، اما گزارشی از تعطیلی واحدهای صنفی در این روزها به دلیل ورشکستگی بهدست ما نرسیده است.
به گزارش شبکه لوازم خانگی، قاسم نوده فراهانی اعتراضهای اخیر صنف فروشندگان لوازم خانگی را به بازرسیهای اخیر تعزیرات حکومتی نسبت داد و افزود: بخشی از اعتراض این صنف بر حق است. بنا به قوانین جدید تولیدکنندگان و واردکنندگان ملزم هستند که بر کلیه کالاهایی که در بازار عرضه میکنند برچسب جامع تجارت را نصب کنند که متاسفانه کالاهایی که از سالهای گذشته خریداری و در انبار فروشندگان وجود دارد این برچسب را ندارند.
وی بیان کرد: 22خرداد بازرسان تعزیزات حکومتی برای رصد انبارهای فروشندگان لوازم خانگی به خیابان سه راه امین حضور رفته بودند که این فروشندگان کرکره واحدهای صنفی خود را پایین کشیدند.
رئیس اتاق اصناف با اشاره به مشکل تراکنش مالیاتی صنف لوازم خانگی، تصریح کرد: جلساتی را اتاق اصناف با سازمان امور مالیاتی و وزارت اقتصاد، برگزار کرد و درنهایت مقرر شد تراکنشهایی در سال99 که جزو کسب و کار صنوف نبوده معاف از مالیات شوند اما از سال1400 به بعد مبنای اخذ مالیات تراکنشهایی که صورت گرفته است، باشد.
عضو هیات رییسه اتاق اصناف ایران کاهش فروش روزانه کسب و کارها را پذیرفت و افزود: کاهش قدرت خرید مردم رکود در بازار را تشدید کرده و من نیز نمیخواهم و نمیتوانم منکر این مهم شوم اما گزارشی از تعطیلی واحدهای صنفی در این روزها به دلیل ورشکستگی بهدست ما نرسیده است.
نوده فراهانی تاکید کرد: بیشتر روسای اتاقهای اصناف کل کشور از رکود حاکم در بازار شکایت دارند. چراکه فروش واحدهای صنفی در شیوع بیماری کرونا کاهش چشمگیری کرد و این روزها نیز قدرت خرید مردم تقلیل پیدا کرده است از اینرو خواستار تخفیف در میزان مالیات هستند و به نظر میرسد که این درخواست به جا باشد.
رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه امکان تعویض لوازم خانگی برای مردم دشوار شده است، افزود: قدرت خرید مردم در بازار تاثیر مستقیمی گذاشته است و نمیتوان تایید کرد که شرایط مالی صنوف مساعد است.
وی در پایان گفت: گزارشی از تاثیر قطعی برق برای صنوف به دست ما نرسیده است و از هفتههای آینده اثرات آن ملموس خواهد شد.