سه شنبه , 10 تیر 1404 - 11:46 قبل از ظهر

نوروزپور: استقبال ‌مردم‌ به ما دلگرمی میدهد./امرسان طرفدار حقوق مصرف‌کننده است.

نوروزپور: استقبال ‌مردم‌ به ما دلگرمی میدهد./امرسان طرفدار حقوق مصرف‌کننده است.

مدیر روابط عمومی امرسان استقبال مردم از غرفه این برند را عامل دلگرمی به این مجموعه عنوان کرد و گفت: امرسان طرفدار حقوق مصرف‌کنننده است.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، محمود نوروزپور در حاشیه نمایشگاه بیست و پنجم اصفهان در پاسخ به این پرسش که دلیل محبوبیت روزافزون امرسان چیست؟ عنوان کرد: امرسان برند محبوبی است و این محبوبیت به یک یا دو دلیل خلاصه نمیشود. اول اینکه امرسان طرفدار حقوق مصرف‌کننده است، به این معنی که در کنار حفظ و بالا بردن کیفیت، قیمت‌های مناسبی را برای محصولات خود در نظر گرفته است.

نوروزپور ادامه داد: شما اگر‌ بتوانید مشابه همین محصول ساید‌بایساید را(ساید روسو) در همین نمایشگاه پیدا کنید، حداقل ۲۰درصد قیمت بالاتری از محصول شرکت امرسان خواهد داشت. دوم اینکه شرکت امرسان مطابق با سلیقه و‌ نیاز مصرف کننده هر ساله اقدام به افزایش سبد محصولات خود میکند و تقریبا اکثریت محصولات خانگی را در سبد خود دارد.

وی با اشاره به محصول جدید ساید امرسان، گفت: جدید‌ترین محصول امرسان ساید بای ساید روسو‌ است که در همین نمایشگاه عرضه شده است.

نوروزپور درباره دلیل مشارکت امرسان در اکثر نمایشگاه‌ها، عنوان داشت: خوب در این چند سال اخیر محدودیت‌هایی که بیماری کرونا ایجاد کرده باعث‌ بالا رفتن اشتیاق شرکتها و همچنین مردم عزیز ایران به مشارکت در نمایشگاه‌ها شده است و همینطور که مشاهده میکنید در این نمایشگاه و همچنین دیگر‌ نمایشگاه‌هایی که در چند ماه اخیر و در نزول این بیماری برگزار شد، هم شرکت‌ها مشتاقانه از دستاوردها و‌ محصولات جدید خود رونمایی کردند و هم‌ مردم عزیز استقبال خیلی خوبی را داشتند.

مدیر روابط عمومی گروه امرسان تاکید کرد: شرکت امرسان سالیان سال است که سعی بر آن داشته هیچ‌ نمایشگاهی را در سطح کشور‌ از دست ندهد و‌ در همه نمایشگاه‌های استانی مشارکت‌ داشته باشد. هدف ما از این کار نزدیکی با جامعه هدف که مردم‌ عزیز هستند، میباشد و میتوانم به جرات بگویم که راز موفقیت ما نیز همین است. اینکه از سلیقه و‌ نظر‌ مصرف کنندگان امرسان به صورت مستقیم مطلع شویم.

ایشان در پاسخ به این پرسش که بهترین نمایشگاه امسال که حضور داشتید، کدام نمایشگاه بود؟ بیان کرد: کل‌ نمایشگاه‌هایی که امسال شرکت کردیم برای ما ارزشمند بوده و‌ استقبال ‌مردم‌ به ما دلگرمی زیادی داده است اما نمایشگاه‌هایی که در پیک کرونا نبوده و‌ مردم‌ با خیال راحت‌تری مشارکت‌ داشتند، از همه بهتر بوده است.

وی در پایان گفت: امیدوارم‌ هرچه زودتر‌ از شر این ویروس منحوس رها شویم و‌‌ توصیه و سفارش من به مخاطبین عزیز شما این است که با رعایت دستورالعمل‌ها از سلامتی خود مراقبت کنند که اگر خدا بخواهد به نظر میرسد این‌ ویروس به آخر‌ کار‌ رسیده است.

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

در نمایشگاه ایفا شرکت کردیم تا راه ورود کالای ایرانی به بازارهای بین‌المللی را هموار کنیم.

در نمایشگاه ایفا شرکت کردیم تا راه ورود کالای ایرانی به بازارهای بین‌المللی را هموار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *