چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 1:16 قبل از ظهر

هاشمی: با ۱۴۰میلیون تومان می‌شود جهیزیه اقتصادی و ایرانی تهیه کرد.

هاشمی: با ۱۴۰میلیون تومان می‌شود جهیزیه اقتصادی و ایرانی تهیه کرد.

دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی گفت: در حال حاضر ۳۵درصد از بازار لوازم خانگی در کشور قاچاق است و در بسیاری از بازارهای ته لنجی و مناطق آزاد کالای ناشناس قاچاق وجود دارد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، عباس هاشمی اظهار داشت: در تولید لوازم خانگی بسیاری از تولیدکنندگان با مشکل مواداولیه روبرو هستند و در حال حاضر در قیمت مواداولیه مزیتی وجود ندارد و در دریافت مواداولیه و تسهیلات بانکی با مشکل مواجه هستیم.

به گفته دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی در حال حاضر ۳۵درصد از بازار قاچاق است و این بازار به صورت اسمی با ممنوعیت مواجه است و عملا در بازارهای ته لنجی، مناطق آزاد شاهد ورود کالاهای ناشناس و شناس لوازم خانگی هستیم.

وی میگوید: در صورتی که نظارت بر این بازار وجود داشت در حال حاضر باید به جای ۳۵درصد، ۴درصد از کالاهای خارجی در بازار وجود داشت.

هاشمی گفت: انجمن صنایع لوازم خانگی ایران حدود ۸۵ درصد بازار را دارد و ۲۸۵واحد صنعتی  در آنجا مشغول هستند اما هیچکدام از تولیدکنندگان دنیال آن نیستند برای طولانی مدت ممنوعیت واردات داشته باشیم و این سیاست ادامه‌دار باشد.

هاشمی عنوان کرد: ما در حال حاضر عدم سیستماتیک به تولید و تجارت داریم و همین امر باعث شده که هزینه تولیدکنندگان بسیار افزایش یاید.

هاشمی ادامه داد: تحریم، کار را برای تولیدکنندگان سخت‌تر کرده است بعد از ممنوعیت، محدودیت ایجاد میشود اما باید از این فرصت تولیدکنندگان استفاده‌ کرد و همزمان در قطعه‌سازی، محصول خود را ارتقاء دهند و از سوی دیگر باید حمایت‌های منطقی تعرفه‌ای ایجاد شود.

وی بیان کرد: با ۱۴۰میلیون تومان میشود یک سری جهزینه ایرانی اقتصادی که در آن اقلامی مانند یخچال‌فریزر، اجاق گاز و ماشین لباسشویی وجود داشته باشد، تهیه کرد.

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *