هاشمی: صنعت لوازم خانگی انحصاری نیست.
دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی گفت: صنعت لوازم خانگی انحصاری نیست و در هر رشته کالایی بالغ بر دهها تولیدکننده داریم.
به گزارش شبکه لوازم خانگی، عباس هاشمی افزود: بدین منظور کیفیت و مقوله آن باید به طور پیوسته در محصولات مد نظر قرار گیرد و تعدیل کاهش هزینه تولید و منطقیسازی قیمتها و استمرار تامین کالا از اهداف این برنامه است.
وی ادامه داد: به موازات نامه حمایت رهبری نکاتی است که برای به ثمر نشستن آن باید نظارت مستمر در جهت تامین مواد اولیه واحدهای صنعتی مد نظر قرار بگیرد و مدام رصد بشود و مبارزه جدی با قاچاق لوازم خانگی صورت گیرد.
هاشمی بیان کرد: الان مجوزهایی تحت عنوان پیلهوری و مرزنشینی و مناطق آزاد داریم که سقفی دارند و الان متاسفانه یکی از علل آن عدم رعایت سقفهای پیش بینی شده مرتبط با این مجوزها هست که نظارت کافی روی آن نیست و باعث میشود کالاهای قاچاق فراتر از چیزی که پیش بینی شده وجود داشته باشد.
هاشمی در پاسخ به اینکه بازه زمانی چند سال باشد که تولیدکننده داخلی بتواند رقابت کند، گفت: الان واقعیت این است که صنعت لوازم خانگی در کشور تقریبا به مرحله طراحی رسیده است(نه طراحی پایه) از مهندسی معکوس به این مرحله که مرحله بلوغ است رسیدهایم. نظر من این است که حداقل سه سال میتواند مدت زمان معقولی برای این بخش باشد. این نظارت مستمر و تلاشها و داشتن برنامه باید از طرف واحدهای تولیدی مد نظر قرار بگیرد چون این نمیتواند به صورت طولانی انجام شود
و این حمایتها باید سه سال ادامه داشته باشد و بعد از آن تشکلها برنامههای روشن خود را ارائه دهند.
دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی عنوان کرد: خوشبختانه صنعت لوازم خانگی انحصاری نیست و در هر رشته کالایی بالغ بر دهها تولیدکننده داریم. بنابراین هر واحدی که نخواهد خود را به روز کند، به لحاظ ورود فناوری و کنترل قیمتها و کاهش هزینه تولید، حذف خواهد شد.
هاشمی پیرامون برنامههای صادراتی، بیان داشت: نگرش صادرات مربوط به نگاه درون بنگاهی است یک سری ضوابط و مشوقها و تسهیل امور در بخش صادرات بخشی به عهده دولت و حاکمیت است. همه تشکلها نیاز به همکاری و همدلی دارند که از این فرصت حمایت حکیمانه وظیفه اخلاق و میهنی برای واحدهای تولیدی است که با نظارت و هدایت دولت و حاکمیت این مسیر به پیش ببرند./صداوسیما