هاشمی: فاطمیامین باید با تشکلهای قانونی ملی تعامل کرده و برخی مسائل را به آنها تفویض کند.
عباس هاشمی، دبیر انجمن صنایع لوازمخانگی «سیدرضا فاطمیامین» گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت صمت را فردی استراتژیست و برنامه محور توصیف کرد و گفت:
اعتقاد فاطمیامین به حرکت بر مبنای برنامه، همچنین شناخته شدن به عنوان فردی آکادمیک، نقشی که در گذشته به عنوان معاون وزارت صنایع و معادن سابق در تدوین سند استراتژی توسعه صنعتی کشور داشته و همچنین تجربیاتی که در دیگر ارگانها و نهادها کسب کرده، همگی از وی گزینهای مناسب برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت میسازد.
البته این مهم مشروط به این خواهد بود که تیم داخل وزارتخانه را به درستی چینش کند، زیرا در شرایط فعلی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیازمند یک سری تغییرات بهویژه در بخشهایی که بهطور مستقیم با صنعت در ارتباطند دارد.
فاطمیامین همچنین باید بتواند هر چه بیشتر با تشکلهای قانونی ملی تعامل کرده و برخی مسائل را به آنها تفویض کند.
حمایت از برخی مشکلات واحدهای صنعتی از جمله تامین مواد اولیه داخلی، منابع مالی و ارز باید در اولویت کار وی پس از تصدی این وزارتخانه قرار بگیرد./ایرنا
پن: این روزها انجمن صنایع وضعیت خوبی ندارد و در یک جمله میتوان گفت که بازی و زمین بازی را از دست داده است و همین موضوع باعث شده تا تغییر وزیر امید آخر تصمیمگیران این انجمن باشد، در روزهای آینده تحلیل دقیقی از وضعیت بحرانی این انجمن خدمت مخاطبان شبکه ارائه خواهد شد.