سه شنبه , 9 دی 1404 - 10:51 قبل از ظهر

ورود برند کنوود به بازار ایران

ورود برند کنوود به بازار ایران

گروه پاکشوما طی یک کنفرانس خبری از محصولات کولرگازی جدید خود با برند کنوود رونمایی کرد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، در این کنفراس رضا منجزی سرپرست واحد بازاریابی گروه پاکشوما با اشاره به سابقه حدود نیم قرن فعالیت موفق گروه پاکشوما در حوزه تولیدات لوازم خانگی با برندهای پاکشوما، کندی، میدیا و آکس، گفت: تولید محصولات با کیفیت همچون انواع ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال فریزر و جاروبرقی باعث شده تا گروه پاکشوما سهم بالایی از بازار ایران را به دست آورد و با توجه به استراتژی توسعه برند گروه، این بار توانست محصولات برند کنوود را به سبد برند خود اضافه نماید که در فاز اول کولرهای گازی کنوود را با خدمات پاک سرویس ارائه نماییم.

وی به تشکیل یک بخش تخصصی در کارخانه گروه پاکشوما جهت تولید و عرضه انواع محصولات تهویه مطبوع خانگی در مساحت زیرساختی بالغ بر 40هزار مترمربع و ظرفیت تولید بیش از 300هزار دستگاه انواع کولرگازی اشاره کرد.

در ادامه برنامه امیرحسین لطیف التجار مدیر مارکتینگ بخش تهویه مطبوع گروه پاکشوما با توضیحات تکمیلی در مورد مشخصات کولرهای گازی برند کنوود، عنوان کرد: در فاز اول، کولرهای با موتور اینورتر و روتاری تولید شده که از ویژگی‌های این محصول میتوان به گاز مبرد R410a سازگار با محیط زیست، میزان پرتاب باد 15متر به صورت چهار وجهی با قابلیت انتشار یون منفی و سیستم تصفیه هوا به همراه فیلتر شش گانه و نیز مجهز به سیستم خودکار نظافت فیلترها، به همراه پره‌های طلایی با گارانتی “پاک سرویس” شامل 60ماه گارانتی کمپرسور و 18 ماه ضمانت سایر قطعات نام برد.

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

آسیاب مخلوط‌کن ابکازو عرضه شد

آسیاب مخلوط‌کن ابکازو عرضه شد آسیاب مخلوط‌کن جدید ابکازو معرفی و به بازار عرضه شد. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *