سه شنبه , 10 تیر 1404 - 4:02 بعد از ظهر

وزیر ارتباطات: انتخاب الکترونیک مسیر هوشمندسازی را آغاز کرده است.

وزیر ارتباطات: انتخاب الکترونیک مسیر هوشمندسازی را آغاز کرده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حوزهICT در حال حاضر ظرفیت‌های فراوانی برای بهره‌مندی از اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در محصولات لوازم خانگی ایجاد شده است. ترکیب استفاده از سنسورها و هوش مصنوعی و تحلیل داده‌ها میتواند منجر به خدمات بهتر برای مردم در حوزه محصولات لوازم خانگی شود.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، عیسی زارع‌پور در بازدید از غرفه گروه صنعتی انتخاب الکترونیک در دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری(اینوتکس) افزود: کارخانه‌های تولید لوازم خانگی باید به سوی هوشمندسازی حرکت کرده و از فناوری‌های جدید در تولید محصولات خود استفاده کنند که در گروه صنعتی انتخاب این مسیر آغاز شده است.

کارشناسان و مدیران گروه صنعتی انتخاب الکترونیک با حضور در پنل‌های تخصصی و بخش‌های جانبی این رویداد به تشریح نیازهای فناورانه صنعت لوازم خانگی و معرفی توانمندی‌های انتخاب الکترونیک در حوزه فناوری پرداختند.

مطلب پیشنهادی

بازدید مدیرکل صمت گیلان از کارخانه ترام‌هاوس

بازدید مدیرکل صمت گیلان از کارخانه ترام‌هاوس تیمور پورحیدری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *