چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 4:51 قبل از ظهر

پازوکی: در تولید کولرگازی دچار چالش هستیم

پازوکی: در تولید کولرگازی دچار چالش هستیم

رئیس اتحادیه لوازم خانگی تهران گفت: در تولید کولرگازی دچار چالش هستیم که بحث رده انرژی آنها برای کاهش میزان برق مورد بحث است و تولید‌کنندگان این کالا‌ها نیز تلاش دارند تا رده مصرف انرژی در این کولر‌ها را به A برسانند.

به گزارش ماتریکس، اکبر پازوکی اظهار کرد: تولید لوازم خانگی به چهار دسته لوازم خانگی بزرگ، لوازم خانگی کوچک، وسایل برودتی مثل کولر و بخاری و در نهایت صوت و تصویر تقسیم می‌شود.

به اعتقاد پازوکی، ۷۰درصد عملیات تولید لوازم خانگی بزرگ در داخل کشور انجام می‌شود و با یقین میتوان گفت از نظر کیفیت با نمونه‌های خارجی قابل رقابت، اما از نظر قیمت بسیار پایین‌ترند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی به بحث خدمات پس از فروش نیز اشاره و تأکید میکند: تقریباً از اواخر سال۱۴۰۱ بیش از ۹۰درصد خدمات بعد از فروش و استاندار‌ها به‌روز‌رسانی شد و هم‌اکنون ۱۰درصد آن باقی مانده است.

وی تولیدات وسایل برودتی را نیز در ایران در حد استاندارد‌های جهانی میداند و می‌گوید: در مورد کولر آبی هیچ مشکلی نداریم و بخاری‌ها و پکیج‌های تولید داخل با کیفیت‌های مناسب به مردم عرضه می‌شود. حتی در مورد آبگرمکن‌های دیواری باید گفت که قبل از سال۹۷ واردات نداشتیم و تولید داخل جوابگوی تقاضای بازار بود. هم‌اکنون در بحث کولرگازی دچار چالش هستیم که بحث رده انرژی آنها برای کاهش میزان برق مورد بحث است و تولید‌کنندگان این کالا‌ها نیز تلاش دارند تا رده مصرف انرژی در این کولر‌ها را به A برسانند.

پازوکی به لوازم صوتی و تصویری نیز اشاره می‌کند و می‌گوید: تولید لوازم صوتی و تصویری در داخل کشور نیز رشد خوبی داشته و تقریباً بومی‌سازی شده است. خدمات پس از فروش این وسایل نیز هم‌اکنون بیش از ۹۰درصد به‌روز است. این را میتوان از مقایسه شکایت‌هایی که در سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ داشتیم با دو سه سال اخیر دریابیم. میزان شکایت‌ها در سال گذشته و ۶ماهه اول امسال تقریباً به زیر سه درصد رسیده و همین مقدار کم شاید به دلیل عدم تبحر تعمیر کار در سرویس دادن به لوازم خانگی مورد بحث بوده است.

به اعتقاد او، بیشتر شرکت‌ها به این درجه از توانایی رسیده‌اند که کالای خوب در اختیار مردم قرار دهند و خدمات پشتیبانی نیز برای آنها قرار دهند، چرا که خودشان باید پاسخگو باشند و درصورت عدم‌رعایت استاندارد‌های لازم بازار را از دست می‌دهند.

پازوکی معتقد است که در لوازم کوچک خانگی تا چند سال گذشته سرمایه‌گذاری خوبی انجام نشده بود و بیشتر این وسایل وارداتی بود اما هم‌اکنون شرکت‌ها سرمایه‌گذاری خوبی انجام داده‌اند، هر چند که باید گفت در سخت‌افزار به‌روز هستیم اما در نرم‌افزار هنوز تا به‌روز شدن فاصله داریم که اگر تحریم‌ها اجازه بدهند در این بخش هم حتماً پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای خواهیم داشت. هر چند شرکت‌های دانش‌بنیان زیادی در این بخش مشغول به‌کار هستند تا این تکنولوژی‌ها را بومی‌سازی کنند./شهروند

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *