سه شنبه , 10 تیر 1404 - 6:01 بعد از ظهر

پازوکی: فروش اجباری وسایل جانبی به مشتری در هنگام نصب ممنوع است

پازوکی: فروش اجباری وسایل جانبی به مشتری در هنگام نصب ممنوع است

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: هیچ نماینده نصب لوازم‌خانگی ملزم به فروش وسایل جانبی به مشتری نیست و این کار تخلف به حساب می‌آید.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، اکبر پازوکی در خصوص اخذ بی مجوز وجه نقد از مشتری هنگام نصب برخی از لوازم خانگی گفت: این موضوع اولا به ضمانت خود شرکت ها بر میگردد دقیقا باید در زمان خرید کالا اطلاع رسانی شود.

وی گفت: مشتری خرید کالا باید دقت داشته باشد در زمان خرید کالا وسیله نصب، هزینه ایاب ذهاب چه مقدار است شرکت موظف است تمامی موارد را به مشتری توضیح دهد، مشتریان حتما در منزل کاغذ خرید دریافت کنند که اگر اچحافی شده بود بتوانند با مدرک و اسناد شکایت کنند.

پازوکی گفت: چون در برخی از موارد شرکت‌های لوازم خانگی به نماینده نصب توصیه میکنند که نباید هزینه‌ای دریافت کنید متاسفانه اشخاصی که در منزل برای نصب حضور پیدا میکنند توصیه میکنند که حتما باید این دستگاه ترانس یا این نوع فیلتر آب  را بزارید که تمامی این موارد تخلف است.

پازوکی بیان کرد: نصب دستگاه لوازم خانگی به طور کلی رایگان است ولی هزینه ایاب و ذهاب رایگان نیست ولی برخی از شرکت‌های خدمات پس از فروش این هزینه را رایگان و برخی‌ها این هزینه دریافت میکنند چون جزو استاندارد گارانتی نیست.

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *