چهارشنبه , 11 تیر 1404 - 0:51 قبل از ظهر

پیش‌نویس برنامه عملیاتی توسعه صنعت لوازم خانگی ارائه شد.

پیش‌نویس برنامه عملیاتی توسعه صنعت لوازم خانگی ارائه شد.

در نشستی با حضور علی آقامحمدی، انجمن‌ها و برخی شرکت‌های لوازم خانگی پیش‌نویس برنامه عملیاتی توسعه صنعت لوازم خانگی(برنامه راهبردی) ارائه شد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، در این نشست ۴انجمن لوازم خانگی و نمایندگان تعدادی از شرکت‌‌های لوازم خانگی حضور داشتند و تنها انجمن غائب، انجمن صنایع بود.

صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزارت صمت در ابتدای جلسه نسبت به غیبت‌های مکرر دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی در جلسات اخیر این شورا به شدت انتقاد کرد و نسبت به عواقب این غیبت‌ها هشدار داد.

در ادامه این نشست، علی آقامحمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام رهبری، گفت: رقابت سالم در این عرصه یک بخش از کار است اما اصل اساسی همکاری و تعامل برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای است.

وی ادامه داد: از تمام انجمن‌ها و تشکل‌های لوازم خانگی می‌خواهم تا با تکیه بر تعامل و نقاط مشترک، برنامه عملیاتی توسعه صنعت لوازم خانگی را به عنوان یک راهبرد، نهایی کنند و تدوین این برنامه کار بزرگی بود و باید از تمامی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها استفاده شود.

در این نشست پیش‌نویس برنامه توسعه صنعت لوازم خانگی به حاضرین ارائه شد تا مطالعه و بررسی و سپس نظرات خود را تا روز یکشنبه اعلام کنند و در صورت موافقت اکثریت، این برنامه اجرایی شود.

 

 

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *