سه شنبه , 9 دی 1404 - 2:19 قبل از ظهر

های‌هوم، جانتک و تکنو بیشترین محصول جدید را رونمایی کردند.

های‌هوم، جانتک و تکنو بیشترین محصول جدید را رونمایی کردند.

برندهای های‌هوم، جانتک و تکنو بیشترین محصولات جدید را در سال ۱۴۰۰ رونمایی و عرضه کردند.

براساس اطلاعات ثبت شده در تقویم شبکه لوازم خانگی، در سال۱۴۰۰ شرکت‌های داخلی از ۱۲۳لوازم خانگی جدید رسما رونمایی کرده‌اند.

برند های‌هوم با رونمایی ۲۲محصول جدید در صدر این فهرست قرار دارد و برندهای جانتک با ۲۰ و تکنو با ۹محصول جدید در جایگاه دوم و سوم قرار دارند.

برندهای لومکس و ویداس هرکدام با ۶محصول جدید در رتبه چهارم قرار دارند و برندهای اسنوا، لایف و سینور با رونمایی از ۵محصول جدید به صورت مشترک در رتبه پنجم قرار میگیرند.

برندکاستلو نیز با رونمایی از ۴محصول جدید درجایگاه ششم این فهرست قرار دارد و سایر برندها حداکثر ۳محصول جدید را عرضه کرده‌اند.

همچنین در بخش برندهای خارجی نیز شاهد رونمایی از ۳۵محصول جدید بوده‌ایم که عمدتا مربوط به برندهای سامسونگ و ال‌جی بوده است و در مجموع شرکت‌های داخلی و خارجی ۱۵۸رونمایی رسمی محصولات جدید در طی سال۱۴۰۰ به ثبت رسیده است.

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *