پنجشنبه , 14 خرداد 1405 - 3:00 قبل از ظهر

حسنی: تابستان بازار راکدی داشتيم/صادرات بهترين گزينه برای رونق بازار لوازم فلزی خانگی

حسنی: تابستان بازار راکدی داشتيم/صادرات بهترين گزينه برای رونق بازار لوازم فلزی خانگی

رئيس اتحاديه لوازم آشپزخانه تهران گفت: به دليل قرارگيری ماه‌هاي محرم و صفر در فصل تابستان به عنوان فصلي با بيشترين تعداد برگزاري مراسم‌هاي جشن و عروسی بايد اذعان کرد که بازار نسبتاً راکدی را داشتيم به طوري که نسبت عرضه بيش از تقاضا بود و کالاهای توليدی در انبارها دپو شدند.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، حسن حسنی فراهانی بيان داشت: بيشترين مراسم جشن و ازدواج‌ها به دليل تعطيلی مدارس و امکان رفت و آمدهای بين شهری در فصل تابستان انجام ميشود و مردم آمادگی بيشتری برای برگزاری اين مراسم‌ها در اين فصل دارند؛ اما قرارگيري ماه‌هاي محرم و صفر و عزاداري مانع از برگزاری مراسم‌ها شده و همين امر بر بازار صنف تاثير گذاشت.

وی تاکيد کرد: هرچند که قيمت‌ها در چند ماه اخير به نسبت از ثبات بيشتري برخوردار بود؛ اما گراني و بهاي بالاي کالاها مانع از تمايل افراد براي خريد اجناس نو شده بطوريکه با لوازمی که در خانه دارند نياز خود را تامين و از خريد کالاي نو تا جايي که بتوانند خودداري ميکنند.

حسنی با بيان اينکه براي رونق بازار قطعا روش صادرات بهترين گزينه است اظهار داشت: در سال‌هاي اخير به دليل غيبت ايران در بازار منطقه، کشور ترکيه تمامي مشتريان ايراني را نصيب خود کرد. امکانات خوبي که دولت ترکيه در اختيار توليدکنندگان و صادرکنندگان قرار ميدهد، قيمت تمام شده را براي توليدکننده و صادرکننده مناسب کرده تا بتوانند در بازار کشورهاي خارجي کالاهاي خود را عرضه کنند؛ اما سر راه توليدکنندگان و صادرکنندگان ايراني موانع بسياري وجود دارد.

رئيس اتحاديه لوازم آشپزخانه تهران ادامه داد: هزينه‌هاي تمام شده براي توليد داخلي کالاها بقدري زياد است که حتي در صورت ايجاد بازارهاي خوب در خارج، اجناس از قيمت‌هاي موجود و در توان خارجي‌ها بيشتر خواهد شد و تجارت در اين شرايط سخت ميشود. براي تقويت توليد کشور و رونق اقتصادي راهي جز ايجاد فضاي مناسب براي صادرات و امکانات در اين بستر وجود ندارد.

حسني اضافه کرد: ميتوانيم با قوانين حمايتي کالاها را به کشورهای عراق، افغانستان، سوريه و… را صادر کنيم ؛ هر چند قواين تحريم در شرايط فعلي، برگشت پول در خصوص صادرات را سخت کرده است؛ اما حتي با اين شرايط هم توليدکنندگان و صادرکنندگان مشکلات را به جان خريده و به تلاش خود ادامه ميدهند.

وی درباره ديگر مشکلات صنف و اتحاديه متبوع خود، بيان داشت: ماده۱۸۶ قانون ماليات‌هاي مستقيم که سازمان امور مالياتي در ترتيب صدور و تمديد پروانه کسب براي اتحاديه‌ها صنفي گنجانده راه را براي اين مسير بسيار سخت و دشوار نموده؛ بطوريکه اتحاديه‌هاي صنفي با انبوهي از پرونده‌هاي در حال تکميل روبه رو هستند که ماده۱۸۶ اين امکان را نميدهد. لازم و ضروري است تا سازمان امور مالياتي در اين حوزه تجديد نظر کند.

 

مطلب پیشنهادی

واردات مواداولیه پتروشیمی و پلیمری مجاز شد

واردات مواداولیه پتروشیمی و پلیمری مجاز شد مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات وزارت صمت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *