پنجشنبه , 14 خرداد 1405 - 11:20 بعد از ظهر

پازوکی: ۹۹درصد کالاهای اینترنتی قاچاق و بدون گارانتی هستند.

پازوکی: ۹۹درصد کالاهای اینترنتی قاچاق و بدون گارانتی هستند.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی گفت: ۹۹درصد از کالاهایی قاچاق در فروشگاه‌های اینترنتی عرضه می‌شوند که هیچ نهادی بر عملکرد آنها نظارت ندارد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، اکبر پازوکی اظهار کرد: قیمت‌ها در سامانه۱۲۴ به بنکداران و فروشندگان اعلام می‌شود و هیچگونه افزایش قیمت چشمگیری نداشته‌ایم، جزء اندک افزایشی که توزیع کننده روی کالا وضع میکند.

وی گفت: امسال ۵۷درصد حقوق کارمندان و کارگران افزایش یافت، اما به دلیل مشکلات حقوقی کارگران افزایش قیمت مواداولیه وارداتی، نوسان نرخ دلار و تحریم‌ها قدرت خرید مردم کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی بیان کرد: مشکل در تأمین قطعات منجر به بالا رفتن قیمت تمام‌شده و در نتیجه کاهش خرید در بازار شده است، اما امروز تولیدکنندگان خدمات پس از فروش بلندمدت ارائه میدهند که بر این اساس کیفیت خدمات‌رسانی بیشتر شده است و میتوان این کالا‌ها را در مقیاس ارزشی برابر با کالای خارجی دانست.

پازوکی کالا‌های توزیعی در فروشگاه‌های اینترنتی را قاچاق اعلام کرد و گفت: ۹۹درصد از کالا‌های قاچاق در این فروشگاه‌ها عرضه می‌شوند و هیچ نهادی بر عملکرد آن‌ها نظارت ندارد.

مطلب پیشنهادی

نشست دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی با معاون رئیس جمهور

نشست دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی با معاون رئیس جمهور نسرین اوجاقی دبیرکل انجمن صنایع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *