گردهمایی پایان سال در شرکت ادمیلسون
شرکت لوازم خانگی ادمیلسون به رسم هر ساله با برگزاری مراسمی در فضای بسیار صمیمی و دوستانه از زحمات یکساله مدیران و پرسنل خود، تقدیر وقدرانی به عمل میآورد.
به گزارش شبکه لوازم خانگی، این مراسم با حضور حمیدرضا ایزدپور مدیر عامل و پرسنل شرکت ادمیلسون در فضایی صمیمانه برگزار شد.
ایزدپور در این نشست بیان کرد: یک سال با تمام فراز و نشیب و با وجود سختیهای فراوان از جمله شرایط اقتصادی و نوسانات ارز که بیشترین تاثیر را در حوزه لوازم خانگی داشت، به پایان میرسانیم. امیدوارم در سال پیش رو با تلاش و همفکری بتوانیم به اهداف مورد نظر خود برسیم و جشن سال آینده را هرچه باشکوهتر برگزار نماییم.
ایزدپور با بیان نقش تاثیرگزار نیرویهای متخصص و با انگیزه بالا افزود: مجموعه، با به کارگیری نیروهای جوان و مستعد، ارتقا و خدمات به مشتریان را یک اولویت جدی و مورد توجه میداند. با تدوین استراتژی جهت سرعت انجام امور مشتریان، فروش هوشمند و رضایت بیشتر مشتریان را استفاده از پتانیسل شرکت و نیروهای متخصص دانست.
وی تاکید کرد: سال 1402 را با شعار حمایت از مصرفکننده آغاز خواهیم نمود. خدمات و حمایت از مصرفکننده پیش از فروش محصولات به مشتریان در اولویت جدی شرکت خواهد بود. همچنین در سال جدید باتلاش و کوشش نیروهای متخصص، به اهداف شرکت خواهیم رسید. این اهداف شامل افزایش سبد کالایی و ایجاد بیش از 300نمایندگی فعال در سراسر کشور است.
مدیر عامل شرکت لوازم خانگی ادمیلسون ضمن تبریک مجدد شروع سال نو و آرزوی سلامتی برای پرسنل و خانودههای ایشان با اهدای لوح، کارت هدیه و هدایای غیر نقدی از زحمات پرسنل شرکت تشکر و قدرانی کردند.
همچنین مدیران و کارمندان نمونه معرفی گردیدند و با اهدای هدیه از زحمات آنان تشکر و قدرانی گردید. در انتها پرسنل با گرفتن عکسهای دست جمعی یادگاری، این لحظات را ثبت و سپس در مراسم ضیافت نهار شرکت کردند.
#ادمیلسون
#حمیدرضا_ایزدپور #گردهمایی