سه شنبه , 10 تیر 1404 - 6:40 بعد از ظهر

قیمت لوازم صوتی و تصویری در مشهد کاهش یافت!

قیمت لوازم صوتی و تصویری در مشهد کاهش یافت!

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم صوتی و تصویری در مشهد گفت: مدتی است که کاهش قیمت لوازم صوتی و تصویری اعم از داخلی و خارجی در بازار مشهد آغاز شده است که انتظار میرود قیمتها به ثبات برسد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، سعید عطاران افزود: لوازم صوتی و تصویری خارجی وابستگی مستقیم به قیمت دلار دارد همچنین اقلام داخلی این رسته نیز بی‌تاثیر از قیمت دلار نیست و نوسان قیمت پیدا میکند.

وی اضافه کرد: افزایش قیمت لوازم صوتی و تصویری در بازار مشهد از مهرماه سال گذشته آغاز شد که در نزدیکی عید نوروز شدت گرفت اما از اردیبهشت ماه امسال افزایش قیمتها متوقف و کاهش آنها آغاز شد به طوریکه حداقل ۱۰ تا ۱۵درصد نسبت به قبل کاهش یافت.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم صوتی و تصویری مشهد گفت: افت قیمت باعث رونق بازار فروش این لوازم در مشهد نشد و تقریبا رکود بر آن مستولی گشت و در این شرایط فروشندگانی که از قبل کالا خرید بودند و به پول نقد نیاز مبرم داشتند، به افت بیشتر قیمتها از طریق برگزاری جشنواره های فروش، فروش اقساطی و در نهایت تخفیفهای بالا دامن زدند.

عطاران اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی کاهش قیمتها در لوازم صوتی و تصویری شرکتهای داخلی همین برگزاری جشنواره‌های فروش در قالب فروش اقساطی یا تخفیف‌دار است، در شرایط کنونی بازار تشنگی زمان بالا بودن تورم را ندارد و تقاضای خرید از سوی مشتریان کمتر است و هر چه میگذرد کاهش قیمتهای این لوازم شدت میگیرد.

وی ادامه داد: به طور معمول افت قیمتها در لوازم صوتی و تصویری خارجی بیشتر از لوازم داخلی است زیرا آنها ارتباط مستقیم با قیمت ارز(دلار) دارند و افت قیمت ارز، نرخ آنها را نیز به شدت کاهش میدهد اما لوازم صوتی و تصویری داخلی نه در زمان بالا بودن تورم افزایش قیمت زیادی دارند و نه در زمان کاهش قیمت ارز و تورم، دچار کاهش قیمتی شدید میشوند.

وی دارندگان جواز کسب معتبر از اتحادیه صنف فروشندگان لوازم صوتی و تصویری مشهد را حدود ۸۰۰واحد صنفی ذکر کرد./ایرنا

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *