سه شنبه , 17 شهریور 1405 - 3:14 بعد از ظهر

تی سی ال از سامسونگ شکایت کرد

تی سی ال از سامسونگ شکایت کرد

شرکت چینی تی‌سی‌ال در دادگاهی در لس‌آنجلس آمریکا از سامسونگ شکایت کرده و مدعی شده است این شرکت کره‌ای تلویزیون‌های سری M را به‌اشتباه به‌عنوان محصولاتی مجهز به فناوری Mini LED تبلیغ کرده است.

به گزارش ماتریکس‌نیوز، تی‌سی‌ال در شکایت خود سامسونگ را متهم کرده که یک مدل ارزان‌قیمت و فاقد فناوری Mini LED را از میان محصولات خود انتخاب و آن را با عنوان یک تلویزیون Mini LED رده‌بالا و با قیمتی جذاب به بازار عرضه کرده است.

سامسونگ در واکنش به این شکایت اعلام کرده است که بطور جدی از خود دفاع خواهد کرد و همچنان از کیفیت محصولات و صحت توصیف‌های ارائه‌شده درباره آنها اطمینان دارد.

در شکایتTCL همچنین آمده است که فناوری MiniLED مورد استفاده در تلویزیون‌های این شرکت، با افزایش کنتراست و دامنه دینامیکی، کیفیت تصویر به‌مراتب بهتری ارائه میدهد. این شرکت چینی مدعی شده در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۵ در فروش تلویزیون‌های Mini LED از سامسونگ پیشی گرفته است؛ موضوعی که به گفته تی‌سی‌ال، سامسونگ را به عرضه محصولی ارزانتر در این بازار سوق داده است.

مطلب پیشنهادی

رشد ۱۸۵درصدی فروش صنایع الکترونیک مادیران

رشد ۱۸۵درصدی فروش صنایع الکترونیک مادیران شرکت صنایع الکترونیک مادیران در مردادماه سال۱۴۰۵، ۹۱۷میلیارد تومان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *