چهارشنبه , 10 دی 1404 - 8:27 قبل از ظهر

چه کسی برای اولین‌بار پیشنهاد ثبت معاملات لوازم خانگی در سامانه جامع تجارت را داد؟

چه کسی برای اولین‌بار پیشنهاد ثبت معاملات لوازم خانگی در سامانه جامع تجارت را داد؟

مدت‌هاست که ثبت خرید و فروش لوازم خانگی برای فروشگاه‌های لوازم خانگی و علی الخصوص فروشندگان دارای سن بالا به یک معضل تبدیل شده است.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، برای اولین‌بار سیدمرتضی میری در ۳۱خرداد سال۹۹ در نامه‌ای به وزارت صنعت خواهان ثبت اطلاعات خرید و فروش لوازم خانگی در سامانه جامع تجارت شد.

لازم به ذکراست که هدف از نگارش این نامه توسط رئیس وقت اتحادیه لوازم خانگی تهران شفاف‌سازی عرضه کالا توسط تولیدکنندگان بود اما با گذشت زمان به معضلی برای فروشگاه‌های لوازم خانگی تبدیل شد و مشکل عرضه کالا را نیز حل نکرد.

بسیاری از فروشگاه‌های لوازم خانگی سراسر کشور از ثبت خرید و فروش در این سامانه ناراضی هستند و زیرساخت و امکان لازم نیز در این خصوص برای تمامی فروشگاه‌ها فراهم نیست.

تصویر بالا: نامه میری به معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت و قبول پیشنهاد ثبت خرید و فروش لوازم خانگی در سامانه جامع تجارت

مطلب پیشنهادی

برند مونزا سهم خوبی از بازار دارد

برند مونزا سهم خوبی از بازار دارد شهریار نژادمقدم مدیرفروش مونزا در نمایشگاه مشهد گفت: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *