سه شنبه , 9 دی 1404 - 0:23 قبل از ظهر

تازه‌ترین جلسه توجیهی سامانه جامع تجارت برای کالاهای لوازم خانگی، پوشک و شیرخشک برگزار شد!

تازه‌ترین جلسه توجیهی سامانه جامع تجارت برای کالاهای لوازم خانگی، پوشک و شیرخشک برگزار شد!

در ادامه دکترین عباس تابش، جلسه اعلام تصمیمات جدید درخصوص سامانه جامع تجارت برای کالاهای لوازم خانگی، پوشک، شیرخشک و… با حضور انجمن‌ها و اتحادیه‌های مربوطه در محل سازمان حمایت برگزار شد.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، در این جلسه انجمن‌ها و اتحادیه‌های تولیدی و توزیعی مرتبط با شیرخشک، لوازم خانگی و پوشک حضور داشتند و برنامه‌ها و خواب جدید وزارت صمت در خصوص سامانه جامع تجارت به آن‌ها ابلاغ شد.

در این جلسه عباس تابش رئیس سازمان حمایت ایده‌ها و برنامه‌های افلاطونی و ناب خود در کلاسِ جهانی را برای نمایندگان انجمن‌های حاضر تشریح کرد.

لازم به ذکر است که حاضرین در جلسه از ارتباط میان لوازم خانگی و پوشک و شیرخشک در طول برگزاری این جلسه شوکه بودند.

دکترین عباس تابش در حمایت و حقوق مصرف‌کننده بر فعالین صنفی لوازم خانگی کشور پوشیده نیست و آشنایی کاملی با مدیریت کلاس جهانی ایشان دارند!

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *