سه شنبه , 9 دی 1404 - 0:44 قبل از ظهر

موسوی‌مجد: میزان تولیدات صوتی و تصویری جوابگوی نیاز کشور است.

موسوی‌مجد: میزان تولیدات صوتی و تصویری جوابگوی نیاز کشور است.

رئیس هیئت مدیره انجمن صوتی و تصویری گفت: میزان تولیدات داخلی لوازم صوتی و تصویری جوابگوی تمام نیاز کشور است.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، سیدعلیرضا موسوی‌مجد اظهار کرد: انجمن صوتی و تصویری در کشور دارای 19عضو است که این اعضا همگی واحد های تولید کننده لوازم صوتی و تصویری هستند و حجم لوازم تولیدی توسط آنها کاملا پاسخگوی نیاز داخل کشور است.

موسوی مجد گفت: متاسفانه به دلیل عدم حمایت دولت از سرمایه گذاری‌های داخلی، متقاضیان تولیدات این کارخانه‌ها در بازار کم است از طرفی ورود کالاهای قاچاق به کشور ضررهای زیادی به این صنف و تولیدکنندگانش وارد کرده است. پرداخت نشدن هزینه ارزش افزوده برای کالاهای قاچاق هم دلیل دیگری برای پایین بودن قیمت این کالاها و رغبت مردم به آنها شده است.

وی افزود: طی 2سال گذشته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ازر در کشور با اجرای طرح صدور شناسه کالا برای همه تولیدات داخلی توانست تا حدود زیادی از ورود کالای قاچاق به داخل کشور جلوگیری کند. در همین مدت با اجرای این طرح و نظارت سازمان های داخلی، شاهد رونق زیادی در بازار فروش لوازم صوتی و تصویری تولید داخل بودیم.

رئیس هیئت مدیره انجمن صوتی و تصویری با بیان اینکه در چند ماه گذشته نظارت بر اجرای طرح صدور شناسه کالا کاهش یافته گفت: همین موضوع موجب شده میزان ورود کالای قاچاق به کشور مجدد افزایش پیدا کند و تولیدکنندگان داخلی با وجود اینکه از نظر کیفیت توان رقابت دارند نتوانند با این حجم از ورود کالای قاچاق به بازار رقابت کنند.

موسوی‌مجد در پایان اظهار داشت: میزان تولیدات داخلی لوازم صوتی و تصویری جوابگوی تمام نیاز کشور است و به هموطنان توصیه میکنم از خرید کالاهای قاچاق که از طرفی به اشتغال کشور ضربه میزند و از سمت دیگر هیچ پشتیبانی و خدمات پس از فروشی در داخل کشور ندارد پرهیز کنند و برای حمایت از تولید داخلی و اشتغال جوانان کشور کالاهای با کیفیت ایرانی خریداری کنند.

 

 

 

 

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *