سه شنبه , 9 دی 1404 - 9:47 قبل از ظهر

اعتراض فروشندگان لوازم خانگی به ضرایب بالای مالیاتی

اعتراض فروشندگان لوازم خانگی به ضرایب بالای مالیاتی

جمعی از فروشندگان لوازم خانگی در نامه‌ای خطاب به وزیر اقتصاد نسبت به ضرایب بالای مالیاتی اعتراض کردند.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، در این نامه که به امضای جمع زیادی از فروشندگان لوازم خانگی رسیده، آمده است:

“برادر ارجمند جناب آقای سید احسان خاندوزی
وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی

با سلام و تحیات به مناسبت میلاد باسعادت امام هشتم حضرت علی بن موسی الرضا (ع)

احتراما همانطور که مستحضر هستید در دفترچه امور مالیاتی مطالبه و اخذ مالیات از صنوف چندین برابر درصد سود مجاز فروش لحاظ گردیده که تاثیرات ویرانگری بر اصناف برجای خواهد گذاشت.

ما مغازه داران و فروشگاه های لوازم خانگی که براساس ابلاغیه وزارت محترم صمت و مطابق با آیین نامه و ضوابط استفاده از ضرایب خرده فروشی برای کالاهای باقیمت بالای صدهزارتومان ۷درصد و برای کالاهای کوچک باقیمت زیرصدهزارتومان ۱۰درصد مجاز به دریافت سود هستیم، که البته به دلیل رقابت بازار مجبور به دریافت کمترین سود بین ۱ تا ۳درصد می‌شویم، چگونه قادر خواهیم بود که مالیات را براساس ضرایب سود ۱۵ تا ۱۸درصد پرداخت نماییم.

خاطرنشان میشود باتوجه به اینکه کلیه درصدهای سود ابلاغی صنف لوازم خانگی تا این لحظه بر مبنای درصدهای وزارت صمت بوده است و معیار کلیه دستگاه‌های نظارتی برای کنترل بازار همین درصد میباشد، لذا محاسبه مالیات براساس درصدهای سود چند برابری از سوی وزارت محترم دارایی اجحافی بزرگ به کلیه صنوف به ویژه صنف لوازم خانگی است آنهایی که خالصانه و صادقانه در روزهای سخت تحریم و همه گیری ویروس منحوس کرونا جان برکف به هرطریق ممکن برای حفظ این بازار به عنوان دومین کالای اساسی و موردنیاز مردم خدمت رسانی نموده‌اند، ضمن تشکر از مسئولیت پذیری آن مقام محترم وزارت خواهشمندیم که در خصوص مشکلات به وجود آمده بازنگری جدی در دفاتر ضرایب مالیاتی تحقق پذیرد.

درپایان خطابه مولای متقیان حضرت علی (ع) در نهج البلاغه به مالک اشتر درخصوص اخذ مالیات براساس عدالت یادآوری میگردد : درکارگرفتن مالیات نیکو نظر کن به گونه ای که به صلاح مالیات دهندگان باشد چرا که صلاح کار مالیات ، صلاح کار مردم است.

رونوشت:
دفتر مقام معظم رهبری
دفتر معاونت ریاست جمهوری
وزیر محترم صمت
ریاست محترم اتاق اصناف ایران
ریاست محترم اتاق اصناف تهران
اتحادیه فروشندگان و توزیع کنندگان لوازم خانگی تهران”

 

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *