سه شنبه , 10 تیر 1404 - 8:22 بعد از ظهر

ترامپ سامسونگ و ال جی را به آمریکا کشاند

ترامپ سامسونگ و ال جی را به آمریکا کشاند

سامسونگ و ال‌جی مشغول بررسی هستند تا تولید برخی محصولات لوازم خانگی خود را از کارخانه هایی در مکزیک به آمریکا منتقل کنند.

به گزارش ماتریکس، این خبر در حالی منتشر می شود که دونالد ترامپ قبلا اعلام کرده بود درحال بررسی است تا از یکم فوریه۲۰۲۵ تعرفه ای ۲۵درصدی بر واردات کالا از مکزیک و کانادا وضع کند. به نوشته نشریه «کره اکونومیک دیلی»در همین راستا سامسونگ مشغول بررسی است تا تولید خشک‌کن را از مکزیکو به کارخانه‌ای در جنوب کالیفرنیا منتقل کند.

از سوی دیگر ال‌جی نیز مشغول بررسی است تا تولید یخچال‌هایش را از مکزیک به کارخانه‌ای در ایالت تنسی آمریکا منتقل کند که ماشین لباسشویی و خشک کن تولید میکند.

البته سامسونگ اعلام کرد قصد دارد وضعیت را رصد کند و به طور انعطاف‌پذیر واکنش نشان دهد زیرا واحدهای تولیدی آن در مناطق مختلفی از جهان قرار دارند. ال جی نیز اعلام کرد با توجه به تغییرات در بازار سیستم و محل تولید را منطبق میکند.

مطلب پیشنهادی

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید

ارزش بازار سامسونگ به کمترین حد در ۹سال اخیر رسید ارزش بازار سامسونگ به‌دلایل مختلفی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *