سه شنبه , 9 دی 1404 - 4:49 بعد از ظهر

جمالی: وضعيت بازار تعميرکاران لوازم خانگی بحرانی است/از ريسک بالای کار تا واردات قطعات يدکی تقلبی

جمالی: وضعيت بازار تعميرکاران لوازم خانگی بحرانی است/از ريسک بالای کار تا واردات قطعات يدکی تقلبی

رئيس اتحاديه صنايع برودتی و لباسشویی گفت: مراجعه حضوري در منازل ضرورتي اجتناب‌ناپذير براي اين صنف است و متاسفانه به همين دليل تعداد بالايي از همکاران ما به کرونا مبتلا شده‌اند.

به گزارش شبکه لوازم خانگی، علی جمالی اظهار داشت: زمانيکه لوازم برودتي در منزل نياز به تعمير دارد حتماً بايد به صورت حضوري کارشناسان به محل اعزام شوند. اين موضوع در شرايطي که بيماري کرونا اوج گرفته، بسيار ريسک بالايي دارد و طبيعتا باعث تشديد زنجيره کرونا خواهد شد.

جمالي بيان داشت: صنف ما جزو مشاغل گروه يک است و بنابراين تعطيل بردار نيست، يعني در شرايط قرمز هم بايد فعال باشد، متأسفانه خيلي از کارشناسان ما به دليل همين مراجعات به کرونا مبتلا شدند و در اين بين حدود ۲۰نفر از همکاران خود را از دست داديم.

وی با اشاره به تأثيرات کرونا بر فعاليت اين صنف به کرونومي گفت: در پاندمي کرونا به طور کلي تعداد مراجعات مردمي براي تعمير وسايل کاهش نسبي پيدا کرده است. اما از سوي ديگر گران شدن بسياري از لوازم خانگي نو، باعث افزايش تمايل عمومي به تعمير و بازسازي لوازم قديمي شده است. اين موضوع هم به رغم بيماري کرونا، همچنان بازار صنف تعميراتي ها را حفظ کرده است.

جمالي افزود: البته در ادامه همين روند، واردات قطعات يدکي لوازم خانگي افزايش يافت و متاسفانه به دليل عدم نظارت دقيق، کالاهاي نامرغوب بسيار وارد بازار کشور شد.

وی ادامه داد: همين عدم نظارت ها باعث شد تا واردات در قطعات يدکي لوازم خانگي مانند کمپرسورها بسيار بي کيفيت باشد. به جرات مي توانم بگويم ۸۰ درصد کمپرسور يخچال ها در حال حاضر بدون شناسنامه واقعي هستند.

رئيس اتحاديه صنايع برودتی و لباسشويی ادامه داد: ما بارها با گمرک مکاتبه داشتيم و اسامي واردکنندگان را از آنها خواستيم اما فقط تعداد مجموع کالاهاي ورودي به کشور را دادند، اگر نهادي ليست واردکننده ها را به دست اتحاديه ها برسانند ما از کم و کيف کالاها مطلع مي شويم اما متأسفانه چنين امکاني در حال حاضر وجود ندارد.

 

 

 

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *