دوشنبه , 8 دی 1404 - 5:08 بعد از ظهر

رئیس سامسونگ از اتهامات فساد مالی تبرئه شد

رئیس سامسونگ از اتهامات فساد مالی تبرئه شد

دیوان عالی کره جنوبی در حکمی نهایی رأی بی‌گناهی “لی جائه یانگ” را تأیید کرد تا پرونده چندساله درباره ادغام جنجالی دو شرکت زیرمجموعه سامسونگ در سال۲۰۱۵ به پایان برسد.

به گزارش ماتریکس، لی نوه بنیانگذار سامسونگ و رئیس غیررسمی این غول فناوری از سال۲۰۱۴، متهم بود که از طریق دستکاری در ارزش سهام و تخلفات حسابداری تلاش کرده است کنترل کامل شرکت را به دست گیرد. اما دادگاه عالی کره جنوبی با تأیید حکم تبرئه در دو دادگاه پیشین، او را کاملاً بی‌گناه دانست.

دادستان‌ها مدعی بودند که لی و مشاورانش ارزش شرکت دارویی «سامسونگ بیولوژیکس» را به‌صورت مصنوعی افزایش داده‌اند تا با ادغام آن با یکی دیگر از زیرمجموعه‌های سامسونگ، سهم بیشتری برای لی تضمین شود. آن‌ها این اقدام را تلاشی برای انتقال قدرت از پدرش، لی گون-هی، دانستند.

مطلب پیشنهادی

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند

شرکت‌های لوازم خانگی مجبور به تعدیل نیرو شدند محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صوتی و تصویری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *